Medlemskab
Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

Kvalitetstid på St. George Care i Helsinki

Book nu

Helsinki byder på smuk arkitektur, spændende kultur og et stort udvalg af oplevelser. Byen har også et bredt udvalg af spa- og saunafaciliteter til dig, som ønsker at passe på dig selv - eksempelvis St. George Care. Her kan du finde ro i sindet gennem behandlinger i et roligt og behageligt miljø!

Massage og behandlinger i Helsinki

Dét at bestille roomservice på Hotel St. George og tilbringe aftenen med en god film på tv, rækker langt. Men nogle gange skal der mere til for at slippe hverdagens stress. Her er det perfekt at booke dig ind på St. George Care – hotellets fantastiske spa, som tilbyder både massage og behandlinger. Her kan du slippe muskelspændingerne, få en behagelig ansigtsrens eller en tiltrængt fodmassage efter en lang dag i byen.

Pool, sauna og fitnesscenter i topklasse

Ved siden af behandlingsrummene på St. George Care finder du et fantastisk relaxområde, men også et fitnesscenter, som er åbent for hotellets gæster døgnet rundt. Hop ned i en varm pool, og mærk hele kroppen slappe af, eller brug lidt tid i saunaen for at hente ny energi til aftenens eventyr. Tøv ikke med at booke et par nætter på Hotel St. George, næste gang du er i Helsinki – spaområdet er virkelig noget særligt og byder på afslappende aktiviteter for alle.

Face treatment at St George Care Spa in Helsinki.Indoor pool at St George Care Spa in Helsinki.Relax at St George Care Spa in Helsinki.

St George Care Spa

Helsinki