Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel AX Helsinki ,  Finland

Hotel AX

Helsinki,  Finland

Velkommen til Hotel AX i Jätkäsaari Helsinki! En unik legeplads for kunstelskere i det, der betegnes som byens egen kulturscene. Her sover du omgivet af kunst, og hotellet har også sin egen restaurant og bar.

Hotel AX 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Hotel AX åbner dørene til kunst og Helsinkis kunstscene, men er også en kunstoplevelse i sig selv. Det afspejles i hotellets navn, Art Experience, som er rodfæstet i ideen om at give dig en holistisk kunstoplevelse.

Hotelværelser

Vores unikke værelser er perfekte til gæster, der virkelig vil slappe af, såvel som til eventyrlystne sjæle, der længes efter inspiration eller en helt ny legeplads for kreative udfoldelser. Her finder du unikke kunstværker, bløde Joutsen-dundyner og naturlige produkter fra Dermisil Juuri på badeværelset – alt sammen de ideelle rammer for dit besøg.

Kunst og kultur

Som et unikt kunsthotel i Norden er Hotel AX et samarbejde med nogle af Finlands førende moderne kunstnere. I direktørstolen sidder indretningsarkitekt, designer og billedhugger Stefan Lindfors. Moderne finsk kunst er centralt for konceptet. Ud over en mangfoldig samling af værker, både i og uden for bygningen, vil Hotel AX være en platform, et startpunkt og et udgangspunkt for gæsterne til Helsinkis kultur og kunstneriske liv.

AX RESTAURANT

Velkommen til hotellets egen restaurant, AX RESTAURANT, et nyt spisested i Jätkäsaari. Restauranten har plads til 85 kunstelskende gæster og hotelgæster. Med sin afslappede, hjemlige atmosfære og panoramavinduer ud mod det urbane gadebillede i Jätkäsaari afspejler den både stemningen i lokalet og retterne på menuen. Vi serverer frokost på hverdage og brunch i weekenden.

AX UNDER

Følg vindeltrappen ned til AX UNDER, hotellets morgenmads- og eventlokale. Her bugner det med kunst og overraskelser. Om sommeren udvider vi restauranten ud til gårdterrassen og bliver til oasen AXE GARDEN. Vores egen eventklub, AX Club, skaber jævnligt uforglemmelige øjeblikke med spændende arrangementer og koncerter i hotellets lokaler.

Velkommen til Hotel AX!

Kontakt

  • Välimerenkatu 18 00220 Helsinki , Finland

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.