Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Fabian Helsinki ,  Finland

Hotel Fabian

Helsinki,  Finland

Bo på et hyggeligt og hjemligt boutiquehotel med en unik atmosfære i hjertet af Helsinki, en kort gåtur fra centrum. Hotellet har flotte indretningsdetaljer og er et fint valg til længerevarende ophold. Om sommeren får du adgang til en frodig gårdsplads.

Hotel Fabian 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Det unikke og flotte boutiquehotel Fabian er den perfekte base for dine eventyr i Helsinki. Hotellet ligger i en stille gade tæt på byens centrum. Hotel Fabian tilbyder dig 58 moderne og stilfulde gæsteværelser, fremragende morgenmad, det inspirerende og kreative miljø Fabbarium, gårdsplads samt en hyggelig lobbybar. 

Beliggenhed

Hotellet ligger tæt på Kasarmintori Plads, som hele tiden sigter mod at blive det hotteste sted for de bedste restauranter i Helsinki, kun 5 minutters gang fra Esplanade-shoppinggaderne og den berømte markedsplads. Sporvognen ligger også kun få minutter væk, hvilket gør dette hotel til et fantastisk udgangspunkt for dit Helsinki-eventyr. Hvis du er fan af cruises, ligger hotellet blot 500 meter fra Olympiaterminalen, med daglige ture til Stockholm.

Værelser

De 58 gæsteværelser er tilgængelige i tre kategorier: Comfort, Style og Lux. Comfort-værelserne er rummelige, Style-værelserne har et loftslignende design, og nogle har franske altaner. De funktionelle Lux-værelser er udstyret med et tekøkken og spisebord. Enkelte af Lux-værelserne ligger i hotellets gårdsplads og har privat indgang. Alle værelser er udstyret med komfortable og specialdesignede king size beds eller twin beds, begge fra Unikulma, miljøvenlige produkter på badeværelserne og fladskærms-TV med Chromecast Streaming System.

Morgenmad

Morgenmaden er tidspunktet, hvor du kan få et velfortjent øjeblik for dig selv. På Hotel Fabian kan du nyde de sene morgener og din morgenmad i ro og mag. Vi foretrækker økologiske produkter og serverer blandt andet økologisk grød, økologiske æg, såvel som bagværk uden tilsætningsstoffer, alt med en stor portion kærlighed fra det legendariske bageri Kanniston Leipomo. Her kan du nyde en førsteklasses varm kaffe fra Italien samt et bredt udvalg af husets økologiske tesorter. Der er også et udvalg af aviser: Helsingin Sanomat, The New York Times og Financial Times. Giv dig selv en god start på dagen.

Lobby Bar

Bar Fabian ligger i hotellets lobby, og her serveres der en nøje udvalgt samling af drinks, økologiske vine og førsteklasses lokalprodukter. Bar Fabian serverer drinks og skønne snacks dagligt fra kl. 9.00-01.30.

Fabbarium

Ønsker du et mødelokale i inspirerende og kreative rammer? Ja tak! Fabbarium byder dig indenfor i et moderne lokale med glasvægge, og det er designet til møder og arrangementer med plads til op mod 12 personer. Det ligger lige ved siden af vores morgenmadsområde. Lokalet har WiFi samt et 49-tommers LED Full HD-display, der understøtter tekstbehandling. Tilbring eftermiddagen i naturligt dagslys og nyd møder fyldt med idéer. Fabbarium kan reserveres på hverdage fra kl. 12.00-18.00.

Grønne værdier

Hotel Fabian har en universel drøm om at skabe en bedre økologisk verden. Vi har forpligtet os til at reducere miljøpåvirkningen i overnatningsbranchen, og derfor arbejder hver eneste medarbejder på at forbedre vores grønne fodaftryk. Vores virksomhed er også certificeret med miljømærket Green Key, for internationale bæredygtige rejser.

 

Kontakt

  • Fabianinkatu 7 00130 Helsinki , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Metro, tog eller sporvogn

Metrostation: Helsingin Yliopisto.
Sporvognsstation: Eteläranta, tag sporvogn 2.
Togstation: Rautatieasema.
I taxi tager det ca. 30 minutter (20 km) at nå Helsinki-Vantaa Airport fra Hotel Fabian.

Tog

Der er en direkte forbindelse (I & P-tog) fra lufthavnen til togstationen.
Finnair City Bus: Hvert 20. minut mellem lufthavnen og togstationen.
Bus 615: Hvert 10-20. minut mellem lufthavnen og togstationen.

Taxa

30 minutters taxatur (20 km).
Vi anbefaler Helsinki Limo, ring på tlf. +358 207 870 360.

Om Hotel Fabian

Antal værelser

58

Antal konferencelokaler

1

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.