Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Klaus K Hotel Helsinki ,  Finland

Se alle hoteller i Helsinki, Finland

Klaus K Hotel

Helsinki,  Finland

Klaus K Hotel ligger på Bulevardi lige i centrum af Helsinki, i gåafstand fra byens seværdigheder og services. Klaus K's værdier - medmenneskelighed, åbenhed og mod - styrer den daglige drift på hotellet.

Klaus K Hotel 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Klaus K Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1960 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
4

Fint hotel

6. april 2022, Vig, Danmark, aaskov666

Fint hotel med alle faciliteter og central beliggenhed i rolige omgivelser tæt på centrum Helsinki. Rummelige, rene og pæne værelser som indeholder det de skal. Super morgenmads buffet og venligt per…

Fint hotel med alle faciliteter og central beliggenhed i rolige omgivelser tæt på centrum Helsinki. Rummelige, rene og pæne værelser som indeholder det de skal. Super morgenmads buffet og venligt personale på stedet. Kan klart anbefales.
Læs mere
4

Dejligt hotel!

24. juli 2018, København, Danmark, MeFawlty

God beliggenhed. Fantastisk dejlig morgenmad der fokuserer på gode råvarer. Spændende moderne indretning og meget venligt personale. Vi rejste i en gruppe på 5. Min mand og jeg havde bestilt værelse…

God beliggenhed. Fantastisk dejlig morgenmad der fokuserer på gode råvarer. Spændende moderne indretning og meget venligt personale. Vi rejste i en gruppe på 5. Min mand og jeg havde bestilt værelset direkte hos hotellet. Vores venner via en hotelsøgemaskine. Min mand og jeg fik et lækkert stort værelse. Hvor i mod vores venner fik meget små værelser. Måske de hænger sammen med om man bestiller via søgemaskinerne? Jeg havde tjekket priser hos begge (hoteller vs. søgemaskine) og der var (dengang) ikke den store forskel. Resturanet på hotellet kan bestemt også anbefales!

Svar fra ejer

25. juli 2018

Dear MeFawlty, Thank you for sharing your experience with us. I hope to see you soon again! Best regards, Marjo Huhta

Læs mere
4

Perfekt beliggendhed

27. august 2017, Randers, Danmark, Paul M

Meget venlig og hjælpsomt personale, utrolig lækker morgenmad med alt hvad hjertet begærer, havde bestilt enkelt værelse som var så lille at jeg bad om at få et andet og større værelse, det fik jeg ud…

Meget venlig og hjælpsomt personale, utrolig lækker morgenmad med alt hvad hjertet begærer, havde bestilt enkelt værelse som var så lille at jeg bad om at få et andet og større værelse, det fik jeg uden problemer naturligvis mod ekstra betaling jeg fik et stort lækkert værelse, alt i alt en god oplevelse.

Svar fra ejer

30. august 2017

Dear Paul M, Thank you for your review. I am happy that we were able to change your room type to something that better matched your needs. Hope to see you again! Tero Thynell Hotel Manager

Læs mere
4

Lille værelse

22. januar 2016, København, Danmark, JennyRee

Fint hotel, men ene værelserne er meget små, der var kun lige plads til sengen, intet bord og ingen kaffemaskine. Morgenmaden er fin, continental med finske brød, ost, kød etc. Fitness er ok, der er m…

Fint hotel, men ene værelserne er meget små, der var kun lige plads til sengen, intet bord og ingen kaffemaskine. Morgenmaden er fin, continental med finske brød, ost, kød etc. Fitness er ok, der er maskiner og håndvægte, men lokalet er alt for varmt.
Læs mere
4

Meget flot, men ingen sauna!

29. oktober 2015, Borup, Danmark, chrispe01

Klaus K hotel ligger perfekt i centrum af Helsinki, der er et underjordisk parkeringshus i nærheden og som man får rabat når man bruger, hvis man siger det i receptionen. Hotellet er meget pænt, sjov…

Klaus K hotel ligger perfekt i centrum af Helsinki, der er et underjordisk parkeringshus i nærheden og som man får rabat når man bruger, hvis man siger det i receptionen. Hotellet er meget pænt, sjov design og på den måde et anderledes hotel. Udemærket fitness lokale med de gængse maskiner. Spa og wellness er ikke en del af hotellet. Der er desværre ingen sauna, hvilket er underligt på et finsk hotel. Værelset er flot, men ikke så stort. Badeværelset er heller ikke stort. Hvis du rejser ene er det ok. Men hvis du har meget bagage med så bliver det hurtigt rodet. Der er ingen skrivebord på værelset. Morgenmaden indeholder mange økologiske fødevare. Men den er ikke overdådig. Det samlede indtryk af hotellet er godt og flot.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.