Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport har endelig slået dørene op i Helsinki-Vantaa Lufthavn. Hotellet ligger lige ved terminalen og tilbyder indendørs adgang til lufthavnen, et konferencecenter, en spa samt en bar og restaurant på taget med panoramaudsigt.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Velkommen til det nye Clarion Hotel® Helsinki Airport med indendørs adgang til terminalen og beliggende kun få skridt fra check-in-skrankerne. Hotellet har både et moderne konferencecenter med plads til mere end 800 deltagere og en vidunderlig spa. Restauranten ligger på hotellets øverste etage og er det perfekte sted til møder og afslapning. Clarion Hotel® Helsinki Airport er det ideelle sted for arrangementer og overnatninger lige ved siden af lufthavnsterminalen.

Lige ved siden af terminalen

Hotellet er praktisk beliggende lige ved siden af lufthavnen, og du har adgang til terminalen og togstationen fra hotellet via en indendørs gang. Hos os bor du lige ved siden af dette internationale rejseknudepunkt og inden for rækkevidde af det voksende distrikt Aviapolis. Der er gode forbindelser med offentlig transport til og fra hotellet, og du kan også nemt komme hertil i bil.

Konferencefaciliteter med plads til mere end 800 gæster

Her tilbydes der de største konferencefaciliteter i hele lufthavnen med i alt 21 konferencelokaler, der kan ændres og tilpasses dine behov. Vores ballroom, Runway, er på hele 826 kvadratmeter med imponerende 6 meter til loftet og er perfekt til at afholde store gallamiddage, konferencer og udstillinger.

Rooftop cocktailbar og restaurant med panoramaudsigt

Vores rooftop cocktailbar og a la carte-restaurant, NÒR, ligger på 12. etage og tilbyder en betagende udsigt over landingsbanerne. Det er et ideelt sted til unikke forretningsarrangementer og familiesammenkomster med fokus på god mad i unikke omgivelser! I sommermånederne kan du slikke sol på den dejlige udendørs terrasse, mens du kigger ud over landingsbanen.

Ny energi til krop og sjæl i vores wellness

Vi forstår, hvor vigtigt det er at holde sig i form, mens man er på farten, og du kan se frem til muligheden for god træning i vores veludstyrede træningsrum. Hotellets gæster er velkomne til at bruge træningsrummet gratis.
Vores vidunderlige spa er ideel efter en lang dag med møder eller for at slappe af før en flyvetur. Spaafdelingen har en traditionel finsk sauna, et dampbad og en lille udendørs pool. Det vil også være muligt at bestille spabehandlinger senere på efteråret. Adgang til spaen er inkluderet for gæster, der bor i vores suiter, mens der tilkommer et gebyr for at bruge faciliteterne for gæster i alle andre værelseskategorier.

Kontakt

  • Taivastie 3 01530 Vantaa , Finland

Mere information

Find frem til hotellet

Offentlig transport til Helsinki-Vantaa Lufthavn

Togene P og I kører mellem Helsinkis centrum og Helsinki-Vantaa Lufthavn, og rejsetiden er ca. 30 minutter. Fra lufthavnens togstation kan du komme til hotellet og terminalen via en kort gåtur indendørs. Desuden kører HSL-bus 600 regelmæssigt fra Helsinkis banegård til lufthavnen.

Taxi

Tel: +358 01007300

Om Clarion Hotel Helsinki Airport

Antal hotelværelser

505

Antal konferencelokaler

21 - det største lokale er på 826 m2

Barer og restauranter

Brasserie NÒR

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.