Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Se alle hoteller i Vanda Lufthavn, Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotel beliggende i terminalen – kun få minutters gang fra afgangsgatene i Helsinki Lufthavn. Det perfekte stopover på din vej til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Bagageopbevaring

Ja, hotellet har et rum til bagageopbevaring, hvor du er velkommen til at opbevare dine ejendele både før og efter dit ophold.

Parkering

Helsinki-Vantaa Lufthavn parkering med over 10.000 parkeringspladser. De nærmeste parkeringsgarager er P1 og P2. Her finder du også ladestationer til elbiler. Du kan desuden reservere og betale din parkering på forhånd.

WiFi

Vi tilbyder selvfølgelig gratis WiFi på alle hotelværelser og i Barception. Der kræves ingen adgangskode.

Kæledyrsvenligt hotel

Ja, vi er et kæledyrsvenligt hotel, så tag gerne din firbenede ven med på turen. Giv os venligst besked i forbindelse med bookingen om, at du rejser med din pelsede ven, så vi kan sikre dig et af vores kæledyrsvenlige værelser, der kommer i begrænset antal. Gebyr for kæledyr er 30 euro pr. ophold.

RestPods

Vi tilbyder 10 private RestPods, som du kan booke til kortvarig hvile i 4-7 timer. Perfekt, hvis du har brug for et fredeligt sted at arbejde eller slappe af, før din rejse fortsætter. Du booker nemt via vores webside!

Tilpassede lokaler og hotelværelser

Alle vores hotelfaciliteter ligger på samme etage og uden forhindringer som høje tærskler. Du kan tage dig direkte til hotellet fra terminalen via en elevator (bredde 100 cm). Vi har to handikapvenlige værelser i kategorien Comfort Twin. Dørbredden på disse værelser er 90 cm, og badeværelsets dørbredde er 95 cm. Badeværelset har en håndholdt bruser, støttegreb, en sænket håndvask og et nødopkaldssystem. Der er kørestolsadgang under vasken.

Helsinki Lufthavn tilbyder en række tjenester til folk med funktionsnedsættelse og handikap. Du kan finde flere oplysninger om serviceydelserne her.

Kontakt os

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os for yderligere information på +358 103444600 eller via xpress.helsinkiairport@strawberry.fi

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.