Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotel beliggende i terminalen – kun få minutters gang fra afgangsgatene i Helsinki Lufthavn. Det perfekte stopover på din vej til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

RestPods tilbyder et roligt, privat miljø til hvile eller afslapning for 1-2 personer. Du kan nemt booke Pods online fra 4-7 timer ad gangen.

RestPods er låsbare værelser indrettet til 1-2 personer med et smart glas, der garanterer fuldstændig stilhed og privatliv i rummet. Der er en sofa, som kan laves om til en seng i fuld størrelse. RestPod+-værelserne har også en udtræksseng på væggen, som giver soveplads til to personer.

RestPod er et sikkert, låsbart værelse, hvor du også kan opbevare din bagage. Slap af til god musik eller se en film på din egen enhed via WiFi med høj hastighed. Som vores gæst kan du benytte hotellets reception og lobbybar samt toiletfaciliteterne tæt på de forskellige RestPods.

Book din RestPod her

For at få en god nats søvn foreslår vi, at du booker et værelse på hotellet i stedet for en RestPod. Vi tillader desværre ikke kæledyr i RestPods, men dine pelsede venner er velkomne til at bo på hotelværelserne.

Pris fra

Xpress RestPod fra 40 € / 4 t.
Xpress RestPod+ fra 60 € / 4 t.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.