Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hoteller i Asker, Norge

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen er et konferencehotel, der ligger i naturskønne omgivelser blandt skov og æbletræer. Hotellet ligger i Asker, kun en halv time fra Oslo centrum, med udsigt over Oslo-fjorden.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Leangkollen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Leangkollen. Har du spørgsmål vedrørende dit ophold? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Parkering

Det er nemt at tage sig til os i bil, og vi har en stor udendørs parkeringsplads, som er betalingspligtig. De første 2 timer er gratis, derefter 30 NOK pr. påbegyndt time (maksimumpris 195 NOK pr. døgn).

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Leangkollen er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for bagageopbevaring før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Hent et login i receptionen eller log på med dit Strawberry-nummer. Det bliver nærmest ikke lettere.

Har du glemt noget?

Fik du ikke alt med, da du pakkede? Intet problem, vi har stort set alt, hvad du behøver af hygiejneartikler. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med indkøbene, hvis du ønsker det.

Aktiviteter og træning

I æbleplantagen har du fri mulighed for at spille bl.a. petanque. Udstyret kan lånes i receptionen. Omgivelserne uden for hotellet er ideelle til en afslappet løbetur, vi giver dig gerne de bedste tips til ruter. Hotellet har eget træningslokale i underetagen, hvor du kan træne både kondition og styrke. Ellers er nærmeste fitnesscenter Elixia, som ligger i Asker, en halv times gåtur eller syv minutters kørsel fra hotellet. Risenga svømmehal ligger ca. 15 minutters gang fra hotellet og er blevet udnævnt til Oslo områdets bedste svømmehal. Her finder du bl.a. terapibad, sauna, swimmingpool og vandrutsjebaner. Indgangsprisen til svømmehallen er 105 NOK pr. person.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out (hverdage): Senast kl. 11.00
Check-out (weekend): Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Frokost

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30
Søndag: Lukket

Punctum Bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: Lukket

Fitnessfaciliteter

Mandag - søndag: 24/7

Bestil bord

Ved reservationer til mere end 10 gæster bedes du venligst kontakte os på q.leangkollen@strawberry.no.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.