Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - kun en lille gåtur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheder, og flybussen stopper lige udenfor døren.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Midt på Bryggen i Bergen finder du et af byens mest fornemme bygninger. Hotellet er et perfekt valg for dig, der rejser og bor meget på hotel. Hotellets mål er, at gæster som vælger at bo her, skal få en lidt bedre hverdag.

Historisk bygning

Med byens bedste beliggenhed og en elegance præget af lokal historik og nybarokisk arkitektur, fremstår hotellet i dag som Bergens mest fashionable hotel. Helt siden 1700-tallet har Slottsgaten været regnet som en af Bergens mest eksklusive gader. Med sin storslåede arkitektur fyldt af barok og rokoko, blev gaden betragtet som en af byens perler. Udover at vi tilbyder byens flotteste omgivelser, er det først og fremmest vores engagerede og dygtige medarbejdere, som gør dit ophold hos os til en helt speciel oplevelse.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du stå op til en herlig morgenmad, som selvfølgelig er inkluderet i prisen. Om eftermiddagen byder vi på fika, og  kl. 18.00 - 20.00 dækker vi op til aftensmad - alt inkluderet. Du kan læse mere om dette under Servicetilbud.

Find roen

Læn dig tilbage og hyg dig med en god bog foran pejsen eller i biblioteket. Få sved på panden i vores træningslokale, eller slap af med sauna og dampbad i Relax-afdelingen. Her kan du som gæst sænke skuldrene og nyde tilværelsen.

360 graders udsigt over Bergen centrum

Nyd udsikten fra hotellets tårn - 360 grader over Bergen sentrum. Tag trapperne fra den historiske Hallen, og læs historien om Bergens havn fra 1800-tallet på vejen op. Enjoy!

Mødelokale og konference

Hotellets konferenceafdeling har ett mødelokale med plads til op til 30 personer, samt byens flotteste bestyrelseslokale med plads til 10 personer.

Prisbelønnet hotel

I 2015 vandt hotellet prisen Clarion Collection Hotel of the Year for anden gang, og i 2012 modtog de en pris for International Clarion Hotel of the Year. Hotellet har siden åbningen vundet mange priser både for sin service og arkitektur. Hjertelig velkommen til Clarion Collection Hotel Havnekontoret!

Kontakt

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bystationen i Bergen, 10 minutter

Med tog

Bystationen i Bergen, 10 minutter

Fra lufthavn

Lufthavnsbus fra Flesland

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, ring på tlf. +47 07000

Om Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Antal hotelværelser

113 værelser, 236 sengepladser

Antal mødelokaler

5 lokale, plads til 32 personer

Afstand til lufthavnen

Flesland: 18 km, ca. 25 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.