Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hoteller i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Bergen og Clarion Hotel Admiral! Har du spørgsmål om dit ophold? Vi håber, at du finder svaret her på siden.

Parkering

Clarion Hotel Admiral ligger midt i Bergen centrum. Vi anbefaler parkering på City Park (Markveien 7) for 306 NOK pr. døgn. Som gæst på Clarion Hotel Admiral får du 20% rabat på denne pris.

Bilen registreres automatisk ved indkørsel, og du betaler enkelt via en iPad i receptionsområdet. Parkeringen skal betales online på aimopark.no eller via appen Aimo Park.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og offentlige områder har trådløst internet, og det er naturligvis frit tilgængeligt for vores gæster. Få din adgangskode i receptionen eller log ind med dit Strawberry-nummer. Det kan næsten ikke være nemmere.

Har du glemt noget?

Glemte du noget, da du pakkede kufferten? Bare rolig, i receptionen kan du købe stort set alt, hvad du skulle mangle, såsom tandbørster, tandpasta, barberskraber, barberskum, shampoo, balsam, bodylotion, skosværte og sysæt. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig hellere end gerne med dine indkøb.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Admiral er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Hvad kan du lave i Bergen?

Tøv ikke med at spørge os til råds om seværdigheder i Bergen, vi er til for dig!

Booking

Ønsker du flere oplysninger, eller vil du gerne reservere bord? Kontakt os på tlf. +47 55 23 64 00 eller via cl.admiral@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 07 - 10
Lørdag - søndag: 08 - 11

Restaurant

The Social

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30
Søndag: Lukket

Lobby bar

Mandag - lørdag: 17 - 23

 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.