Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hoteller i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1825 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
3

Andre steder i Bergen er at foretrække

15. december 2023, Roskilde, Danmark, martinhA3751FA

Dårlig service i receptionen. Værelset lignede absolut ikke det på hjemmesiden og der var ikke gjort klar ved ankomst. Det blev fikset men receptionisten virkede fuldstændig ligeglad.. et maleri på væ…

Dårlig service i receptionen. Værelset lignede absolut ikke det på hjemmesiden og der var ikke gjort klar ved ankomst. Det blev fikset men receptionisten virkede fuldstændig ligeglad.. et maleri på værelset lavede så meget larm hver gang en bil kørte forbi at jeg måtte pille det ned. Minimalt med belysning på værelset og lidt køligt da der kun var en radiator. Super. Lækkert badeværelse ellers. Morgenmaden er god og god service i restauranten.

Svar fra ejer

16. januar 2024

Tusen takk for din tilbakemelding, og innspill til forbedringer. Det setter vi stor pris på. Vi beklager at ikke rommet var i henhold til dine forventninger. Vi har mange ulike rom og kategorier, og systemet gir oss foreløpig ikke mulighet til å legge ut bilder fra hvert enkelt av våre 210 rom. Ta gjerne kontakt i forkant av ditt neste besøk, så gjør vi vårt beste for at dine ønsker skal bli innfridd.

Læs mere
2

Trist og dårligt

17. september 2023, , Lisbet B

Vi kom retur fra en fantastisk rejse og skulle afslutte ferien hos jer. Vi er så triste og skuffede. Vi blev stoppet ind et mørkt værelse med et iskoldt badeværelse, internettet fungerede ikke, elevat…

Vi kom retur fra en fantastisk rejse og skulle afslutte ferien hos jer. Vi er så triste og skuffede. Vi blev stoppet ind et mørkt værelse med et iskoldt badeværelse, internettet fungerede ikke, elevatorerne var optaget idet mange gæster med kufferte konstant stod i kø, stikkontakten var ude af væggen og indergardiner var af plastic…. Jeres hotel burde ikke have mere end 2 stjerner, og de flotte billeder på FaceBook er misvisende ØV . Lad være med at svare, at i gjorde jeres bedste med de rum i havde, i burde ikke have 4,5 stjerner 😠

Svar fra ejer

18. september 2023

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg er virkelig lei for at oppholdet ble en skuffelse for dere. Sommeren er en hektisk tid, og som mange andre steder kan det oppstå køer gitte tider på døgnet. Siden det er lyst nesten hele døgnet om sommeren, benytter vi lystette gardiner, slik at man kan sove, selv om det er lyst ute. Derav innergardiner av et lystett materiale. Vi har mange ulike romkategorier, så kontakt oss gjerne i forkant hvis dere vil besøke oss igjen, så finner vi et værelse som passer bedre for deres behov.

Læs mere
5

Downtown Bergen …fuld tilfredshed

20. juli 2021, , lenaj693

Et skønt hotel med vidunderlig udsigt fra restauranten. Hjælpsomt personale og velsmagende mad. Fine værelser. Vi havde booket sommertilbud med tre retters middag inkluderet, og maden var af gourmet…

Et skønt hotel med vidunderlig udsigt fra restauranten. Hjælpsomt personale og velsmagende mad. Fine værelser. Vi havde booket sommertilbud med tre retters middag inkluderet, og maden var af gourmet - kvalitet.

Svar fra ejer

27. juli 2021

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss!

Læs mere
5

Fantastisk morgenmad

9. december 2017, Farum, Danmark, 49MichaelL

Hotellet har en rigtig fin beliggenhed midt i byen og tæt på det hele og så alligevel roligt. Venlig og imødekommende betjening i receptionen. Fine og ret nyindrettede værelser med god komfort. Morgen…

Hotellet har en rigtig fin beliggenhed midt i byen og tæt på det hele og så alligevel roligt. Venlig og imødekommende betjening i receptionen. Fine og ret nyindrettede værelser med god komfort. Morgenbuffeten er imidlertid højdepunktet. Super flot og med meget frugt og grønt.

Svar fra ejer

12. december 2017

Kjære Michael L! Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding! Vi er så glade for at du hadde et hyggelig opphold hos oss, og veldig hyggelig at du er så fornøyd med frokosten! Vi jobber hele tiden for å utvikle "A Great Start", så da er det godt å få bekreftet at vi lykkes! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen Sølvi Solmunde General Manager

Læs mere
4

Godt konference center

20. oktober 2017, Helsinge, Danmark, 268lindaq

Super fint sted og afholde konference eller møder. Meget profesionelle og venlige. Hotellets værelser er meget små men ok indrettet. Resturanten servere super lækker mad og har en fantastisk morgen bu…

Super fint sted og afholde konference eller møder. Meget profesionelle og venlige. Hotellets værelser er meget små men ok indrettet. Resturanten servere super lækker mad og har en fantastisk morgen buffet med alt hvad hjertet begærer. Hotellet ligger smukt placeret ved vandet. Eneste ulempe er at der ikke findes trænings rum.

Svar fra ejer

22. oktober 2017

Kjære 268lindaq! TUSEN TAKK for din veldig hyggelige tilbakemelding. Så flott at du hadde et hyggelig opphold her! Rommene varierer i størrelse, og neste gang du kommer kan det være lurt å forhåndsbooke et større rom. Vi håper å ønske deg snart velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen Sølvi Solmunde Direktør

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.