Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger ved Flesland Lufthavn uden for Bergen. Her har vi fokus på inspirerende arkitektur, moderne indretning, kunst, udsøgt mad, glade ansatte og dig som gæst.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Nyd et velsmagende måltid omgivet af spektakulært design og en unik udsigt over lufthavnen.

The Social – Bar & Bistro

I hotellets restaurant The Social kan vi tilbyde klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du leder efter en let snack eller et solidt måltid, har vi noget for enhver smag. Restauranten ligger i hotellets hovedetage, lige ved siden af Bergen Lufthavn, Flesland. Den er flittigt besøgt af gæster, samt vores naboer i Fana og Ytrebygda.

Morgenmad

Vi serverer en righoldig morgenmadsbuffet, som indeholder alt, hvad en ordentlig hotelmorgenmad bør indeholde. Nybagt brød, æg, bacon, frugt og mange andre produkter, både sunde og mindre sunde. Vi har også flere økologiske produkter.

Frokost

Vores dygtige kokke har nærmest revolutioneret begrebet frokostbuffet. Med sund og energiholdig mad lavet af ferske råvarer, som sætter en ny standard for, hvad en hotelbuffet bør indeholde. Vi serverer friske salater, marinerede grøntsager og farverige, fristende retter, som bliver lavet af norske råvarer og spændende krydderier. Vi har også flere varmeretter. Her står både smagsoplevelsen og kvaliteten i fokus. Enkelt dage serverer vi en fast to-retters menu til frokost. Tag gerne kontakt med cl.bergen.airport@strawberry.no for mere information.

Aftensmad

Velkommen til The Social! Vores menu er sammensat for at tilbyde klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du ønsker en mindre snack eller et lækkert måltid, så har vi noget for enhver.

Bar

Vores bar tilbyder et stort utvalg drikkevarer, både med og uden alkohol. Afslut dagen med en kop kaffe eller noget andet i vores nyrenoverede barområde, som hænger sammen med The Social.

Bestil bord

Kontakt os gerne på tlf. +47 56 10 00 00 eller e-mail cl.bergen.airport@socialbarbistro.no for at bestille bord. Dette gælder også, hvis du har spørgsmål.

Morgenmad

Mandag: 06.00 - 10.00
Tirsdag: 06.00 - 10.00
Onsdag: 06.00 - 10.00
Torsdag: 06.00 - 10.00
Fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Aftensmad

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: 17.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.