Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alle hoteller i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger ved Flesland Lufthavn uden for Bergen. Her har vi fokus på inspirerende arkitektur, moderne indretning, kunst, udsøgt mad, glade ansatte og dig som gæst.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hvad kan du lave, mens du er i Bergen? Herunder kan du se nogle af vores tips. Du er også hjertelig velkommen til at kontakte receptionen, som har mange gode tips om Bergen og alt det, som byen har at tilbyde.

Lufthavnsbussen

Hvis du vil ind til Bergen centrum, er lufthavnsbussen den enkleste og billigste måde at komme derind. Det er samtidig det mest miljøvenlige alternativ. Lufthavnsbussen koster 100 NOK én vej og 170 NOK for en tur/retur-billet. Det er lidt billigere at købe billet på forhånd via flybussen.no. Bussen stopper to minutters gang fra hotellet, og afgår hvert 15. minut.

Fløyen og Fløibanen

Ingen Bergentur uden et besøg på Fløyen. Du kan selv gå derop, men ellers er Fløibanen også en oplevelse i sig selv. Banen har åbent fra tidlig morgen til sen aften, og den har været i brug siden 1918.

Ulriken og Ulriksbanen

Den perfekte udsigt over Bergen finder du på Ulriken. Til fods er det en fantastisk smuk tur derop, alternativt kan du tage Ulriksbanen, der også er en fin oplevelse. På toppen finder du også Bergens højstbeliggende restaurant.

VilVite

På VilVite videnskabscenter er der oplevelser for både store og små. Centret er populærvidenskabeligt oplevelses- og læringscenter for teknologi, naturvidenskab og realfag. Her er det ikke bare resultaterne, som tæller, men også den spændende vej hen til dem.

Bergen Squashcenter

Bergen Squashcenter ligger på Sandsli, 5 minutter i bil og 10 minutter på cykel uden for byen. Vi har cykler til udlån i receptionen (begrænset antal). Bergen Squashcenter blev totalrenoveret i 2009 og har fem baner samt garderobe med bruser.

Leos Legeland

Leos Legeland ligger på Kokstad, ca. 5 minutter væk i bil. Her kan børn rigtigt boltre sig.

Bergen Filharmoniske Orkester

Bergen Filharmoniske Orkester er et orkester i verdensklasse og har flere store forestillinger hvert år. Det er i allerhøjeste grad et besøg værd.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.