Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen ligger smukt ved Bryggen i Bergen. Her er du lige ved populære seværdigheder som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 værelser, konferencelokaler og suiter på taget med egen terrasse.

Clarion Hotel® Bergen 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Bergen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Bergen er et populært hotel med central beliggenhed på Bryggen i Bergen. Hotellet er nyrenoveret, men den elegante, klassiske stil er bevaret for at fremhæve de smukke byggesten.

Midt i hjertet af Bergen

Med en fantastisk beliggenhed midt på historiske Bryggen (som er på UNESCOs verdensarvsliste), er Clarion Hotel Bergen det perfekte udgangspunkt for at opleve Bergen. Her bor du lige i nærheden af Fløibanen, Fisketorget, Mariakirken, Torgallmenningen, restauranter, barer, shopping og byens rige kulturliv. Hotellet har et træningslokale og nyrenoverede konference- og mødelokaler.

Hyggeligt hotel

Hotellet åbnede for første gang allerede i 1998. Alle værelser og faciliteter er nu totalrenoverede, men hotellet har alligevel beholdt sin klassiske og elegante stil. Vores medarbejdere gør alt de kan for at give dig et oplevelsesright ophold, både på hotellet og i byen. Hotellet har flere handicaptilpassede værelser, og du må hellere end gerne kontakte os for mere information om disse værelser og tilpassede faciliteter.

Konference- og mødelokaler

Planlæg dit næste møde eller konference i vores lyse, luftige mødelokaler! Perfekte for små og mellemstore konferencer, og med ideel beliggenhed, hvis I skal udforske Bergen eller ud og spise middag om aftenen.

Suiter med Bergens mest fantastiske udsigt

På øverste etage ligger et par rigtigt fine juniorsuiter med udsigt over hele Bergen. Her er der god plads, og nogle af værelserne har udgang til tagterrassen, som deles med de øvrige suiter. Disse værelser er perfekte for familier eller andre, der ønsker lidt ekstra luksus i forbindelse med opholdet hos os.

Kontakt

  • Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen , Norge

FAQ

Find til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstation

Fra Bergen lufthavn, Flesland

Lufthavnen ligger cirka 13,1 km fra hotellet

Taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon: +47 07000

Om Clarion Hotel Bergen

Antall rom

151

Antall konferanserom

4

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.