Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Comfort Hotel Bergen er et billigt hotel med en rigtig god beliggenhed i Bergen. Fra hotellet er der kort afstand til både shopping og restauranter. Kun 8 minutter fra Fisketorvet og Flybussen er du klar til at erobre Vestlandets hovedstad.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Bergen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Bergen ligger i Strandgaten, i enden af Bergens ældste bilfrie gade. Hotellet er renoveret for nyligt med helt nye værelser, en ny barception (bar + reception = Barception), morgenmadsområde samt en ny lobby udviklet specielt for at du kan arbejde i stille omgivelser, se på fodbold med venner, eller nyde mad og drikke fra vores Comfort Deli. Vi har også fået et helt nyt CrossFit-træningslokale, som er åbent døgnet rundt! 

Strandgaten kaldes bare for Gågaten af bergenserne. Gaden har alt fra frisør, piercing- og tatoveringssted til sportsbutik, tøjbutikker, restauranter, kaffebar og vinbar. Fra hotellet kan du også enkelt gå til Fisketorget og til den den UNESCO-listede Bryggen. 

Barception

Har dy lyst til noget godt at drikke og spise efter arbejde eller i løbet af ugen, tilbyder vi forskelligt opfriskende mad og drikke i vores Barception. Her serverer vi øl, kaffe, danskvand og hjemmesmurte baguettes i flere former. Barception har døgnåbent.

Lounge 

Vores lounge er en fremragende plads til at være social med familie, venner eller kollegaer. Du kan også sætte dig ned for at arbejde i vores arbejdsområde med tre båse, perfekt til møder. Samtidig kan du nyte både varme og kalde drikkevarer fra Barception. I hver af båsende findes et eget TV med tilkoblingsmuligheder for PC/Mac. Vi har selvfølgelig også HDMI-kabler til udlån i Barception. Vi har også bordtennis for alle, der vil aktivere sig.

Terrasse med udsigt

På hotellets øverste etage finder du en tagterrasse med herlig udsigt over dele af Bergen, nærmere bestemt den gamle trehusbebyggelse på Nordnes. Her kan du tage mad og drikke med fra Barception, når det er fint vejr.

CrossFit 

Efter renoveringen i 2017 åbnede vi et helt nyt CrossFit-træningslokale på første etage. Her kan du løbe på løbebånd, løfte frie vægte eller sætte en personlig rekord i antal burpees. No pain, no gain! 

Oplev Bergen

Fra hotellet tager du dig enkelt rundt i Bergen. Det tager ikke mange minutter at gå rundt om byfjorden Vågen til Fisketorget og Bryggen, men det er jo også sjovt at tøffe over med båd også? Går du ud på gaden og til venstre, og derefter første vej ned til højre, så finder du MF Beffen som tager dig over fjorden for 25 kroner. Ikke langt fra hoteller ligger også de gamle, fine træhuse på Nordnes, og i modsat regning ligger Torgallmenningen, Engen og Ole Bulls plass. Selvfølgelig ligger der også barer, restauranter og udesteder spredt rundt i hele byen, og hvis du vil se Bergen fra højden kan du tage Fløibanen eller Ulriksbanen op til byens tag. Bergen lufthavn Flesland ligger kun ca. 20 minutters køretur fra hoteller, eller ca. 30 minutter med flybus. Læs mer om Bergen her!

Velkommen til Bergen og os på Comfort Hotel Bergen!

Kontakt

  • Strandgaten 190 5004 Bergen , Norge

Find vej til hotellet

Bus

Gode busmuligheder under 10 minutter til fods fra hotellet, hvis du skal ud fra Bergen centrum eller vil enkelt komme til os. Se rutetider og priser på www.skyss.no

Tog

Bergen station ligger kun 25 minutter til fods fra hotellet. Du kan også tage bussen nogle stoppesteder, hvis du ønsker det.

Fra Bergen Lufthavn, Flesland

Flybus Bergen går fra Bergen Airport Flesland, og tager cirka 35 minutter. Nærmest stoppsted til hotellet er stoppestedet Fisketorget/Lidohjørnet (ca. 500 meter fra hotellet)

Taxi

Telefon: +47 07000. Bestilling kan også gøres direkte på vores iPad i lobbyen.

Bybanen 

Ligger 15 min til fods fra hotellet. Du rejser til Bergen lufthavn Flesland på 45 min. 
For billetpriser og rutetider, se www.skyss.no

Om Comfort Hotel Bergen

Antal hotelværelser

159 værelser, 317 sengepladser

Afstand til lufthavn

Bergen Lufthavn, Flesland - 18,7 km

30 minutter med shuttlebus, 20 minutter med bil

Afstand til offentlig trafik

Bergen togstation: 1,4 km, ca. 15 minutter til fods

Busstop Torget: 250 meter, ca. 5 minutter til fods

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.