Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Bodø

Velkommen til nordnorske og naturskønne Bodø. På vores hoteller i Bodø bor du midt i byens livlige hjerte. Kig efter havørne, shop i butikker eller oplev de flotte naturfænomener – i Bodø venter de mange aktiviteter lige uden for døren.

Boende midt i byen

Bodø ligger på en halvø langs kysten i Nordnorge og tilbyder pragtfulde naturoplevelser. Padl i kajak, kobl af på en båd eller fisk i verdens stærkeste tidevandsstrøm Saltstraumen. I byen findes der også flere aktiviteter midt inde i centrum. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt tæt på Bodøs shoppinggade Glasshuset og havnen. Centralt ligger också Comfort Hotel® Bodø, et knapt kvarter fra Bodøs domkirke og Bymuseet i Bodø - Nordlandsmuseet. Lige på kajkanten finder du Quality Hotel™ Ramsalt, som har fin udsigt over havet. Derudover finder du de mest populære turistdestinationer Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard på behagelig afstand fra hotellerne. Bodø Airport ligger kun et par minutter væk med bil og gør det nemt at komme til og fra den populære destination.

Afslapning og træning

Efter en lang dag kan det være skønt at slappe af og lade batterierne op. De flesta av våra hotell har egna gym som hotellgäster kan använda kostnadsfritt. Clarion Collection Hotel Grand Bodø har inget eget gym, men hotellgäster får rabatt på entréavgiften till Rapida Balance, tvärs över gatan. Om du hellre vill ta dig utomhus och uppleva Bodö per fot kan våra receptionister alltid tipsa om fina promenad- eller löprundor i närområdet.   

Kultur, natur og historie

Bodø er en livlig by og samtidig også en af de hurtigst voksende byer i området. I byen finder du kunst og håndværk i typisk nordnorsk stil, men også moderne koncerter og smagfulde restauranter. Et besøg på øen Kjærringøy tager dig tilbage i tiden. Øen har flotte strande og høje bjergtoppe, og den er en af Norges bedst bevarede handelspladser fra 1800-tallet. Med sin geografiske beliggenhed har Bodø også gode forudsætninger for at være skueplads for fantastiske naturfænomener. Byen ligger godt 90 km nord for Polarcirklen, og den har midnatssol fra 4. juni til 8. juli. Hvis du planlægger dit besøg til vinter, kan du i stedet være heldig at se nordlys.

Konference, møder og lokaler i Bodø

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Bodø? Du finder vores udvalg her.  

Læs mindre
5 hoteller i Bodø

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.