MedlemskabMine bookingerKundeservice
Food at restuarant, The Social Bar & Bistro, Quality Hotel Ramsalt.

Uforglemmelige smagsoplevelser i Bodö

Bodö i Nordnorge byder på en unik kombination af smukke naturudsigter og en følelse af storbyliv. En dag i Bodö kan indeholde en havørnesafari om morgenen, shopping i løbet af dagen og en luksuriøs middag om aftenen. Her er vores bedste tips til mad og drikke i Bodö!

Prøv arktisk mad med fine ingredienser

Bodö er i høj grad præget af den nordnorske madkultur, hvilket bevirker, at du har mulighed for at prøve en række unikke retter med spændende lokale råvarer. På restauranter og bistroer i byen kan du smage lokale delikatesser som elg, rensdyr, får, lutefisk og torskefisken skrei. Du finder også bagerier og delikatesseforretninger med mad fra lokale producenter.

Opdag resten af Bodös kulinariske udbud

Udover den klassiske arktiske mad er der selvfølgelig også andre smagsoplevelser, du kan prøve i Bodö. Du finder alt fra international street food til sushi og andre asiatiske klassikere. Hvis du vil nyde en fantastisk udsigt, mens du spiser, finder du også flere perler langs strandpromenaden - såsom The Social Ramsalt. Her serveres klassiske bistroretter med et twist. Velkommen til Bodö!

Bodø

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage