Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

  • Morgenmadsbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Overblik over buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Detaljebillede af grøntsager på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Velkommen til en stille oase midt i historiske Bodø. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt tæt på Bodøs shoppinggade og havn. Hver dag er morgenmad, fika & aftensmad inkluderet i prisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger omgivet af den smukke nordnorske natur. Hotellet har en unik atmosfære, der er præget af Bodøs historie og kultur. Aftensmad serveres hver aften.

Beliggenhed

Hotellet ligger midt i centrum af Bodø med gåafstand til shoppingcentret Glasshuset, lystbådehavnen og Norsk Luftfartsmuseum. Vi er stolte af vores by og alt det, den har at tilbyde. Derfor har vi samlet alle vores bedste tips til, hvad du kan foretage dig i Bodø, når du besøger os. Læs mere om vores by her.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver dag er morgenmad inkluderet, men vi nøjer os ikke med det. Fika serveres hver eftermiddag, og om aftenen sætter vi aftensmad frem - alt uden ekstra omkostning. Læs mere under Servicetilbud. Du kan også nyde livet i vores lobbybar, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink og småretter.

Nyrenoveret hotel

Når du ankommer til hotellet, mødes du af et moderne miljø i stærke farver, præget af efterkrigsarkitektur og detaljer fra byens historie. Blandt hotellets mange kendte gæster gennem tiden skal man særligt lægge mærke til forfatteren Knut Hamsun. Bogen Segelfoss By fra 1915 skrev han på et af vores hotelværelser. Hotellet er totalrenoveret i 2018 med nye værelser, badeværelser, lobby og restaurant. Interiøret er inspireret af 1940'erne, og kombinerer elementer som gamle spejle og lysekroner med moderne design. Vi bygger også to lækre suiter, der står færdige den 1. juni 2018.

Træning og velvære

Hotellet har aftale med Balansen Helse og Livstilsenter, som holder til lige over gaden fra hotellet. Her kan du træne i træningslokale, booke en gruppetime som spinning, og du har også adgang til Balansen Spa-afdeling med saunaer og boblebad. Læs mere om træningsmulighederne og spa her.

Mødelokaler og konference

Vores konferenceafdeling har to konferencelokaler, der hver især har plads til 30 personer. Læs mere om vores mødelokaler her.

Historie

Hotellet har en lang og dramatisk historie, der strækker sig tilbage til begyndelsen af 1850’erne. Hotellet har spillet en stor rolle i Bodøværingernes liv gennem flere generationer og ikke mindst i udviklingen af Bodø som by. Hotellet var i flere generationer Bodøs samlingssted, og mange prominente personer har boet her. Vi kan blot nævne Knut Hamsun, der boede på tårnværelset i ca. tre år. Vores rige historie er udstillet i montre og illustreret på billeder rundt omkring på hotellet, og det er derfor værd at tage en tur rundt på hotellet for at få et indblik i vores fascinerende historie.

Kontakt

  • Professor Schyttes gate 1 8006 Bodø , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bussen stopper ved Bodø Domkirke, 4 min. til fods fra hotellet.

Med tog

Bodø station ligger fem minutters gang fra endestationen på Nordlandsbanen.

Fra lufthavnen

Rutebus 1 og 4

Med taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi, ring på tlf. +47 07550.

Om Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Antal hotelværelser

100 værelser, hvor 2 er suiter - totalt 193 sengepladser

Antal mødelokaler

1 lokal fra 10 til 40 personer

Afstand til lufthavn

Bodø Lufthavn: 2,5 km, ca. 6 min

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.