Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hoteller i Bodø, Norge
  • Morgenmadsbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Overblik over buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Detaljebillede af grøntsager på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Velkommen til en stille oase midt i historiske Bodø. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt tæt på Bodøs shoppinggade og havn. Hver dag er morgenmad, fika & aftensmad inkluderet i prisen.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
742 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
3

Central beliggenhed

13. juli 2021, Århus, Danmark, BKC2013

Værelset var meget mørkt og udsigten elendig. Vi boede her kun en enkelt overnatning. Da vi skulle meget tidligt op, fik vi en morgenmadspose med. Den bestod af en sandwich, en yoghurt uden ske, en mø…

Værelset var meget mørkt og udsigten elendig. Vi boede her kun en enkelt overnatning. Da vi skulle meget tidligt op, fik vi en morgenmadspose med. Den bestod af en sandwich, en yoghurt uden ske, en mørkebrun banan og et æble. Eftermiddagskaffe og aftensmad er inkluderet i prisen. Menuen bestod af thaisuppe og kylling barbecue med kartofler. Det var fint. Man kunne godt ønske sig, at de var hurtigere til at rydde borde af. Der var kø for at komme til. Der er en garage under hotellet - bestil plads.

Svar fra ejer

16. juli 2021

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi tar med oss dine kommentarer i det videre arbeidet for å bli enda bedre. Du er varmt velkommen tilbake ved neste anledning!

Læs mere
4

Hyggelig sted og venligt personale

15. februar 2016, Herning, Danmark, 843steevew

Det er et meget hyggeligt og venligt hotel, hvor man føler sig hjemme. Meget central placering med gode adgangsforhold og parkeringskælder, helt i centrum af Bodø og tæt på havnen. Fin indretning af f…

Det er et meget hyggeligt og venligt hotel, hvor man føler sig hjemme. Meget central placering med gode adgangsforhold og parkeringskælder, helt i centrum af Bodø og tæt på havnen. Fin indretning af fællesarealer.

Svar fra ejer

23. februar 2016

Tusen takk for din flotte tilbakemelding, veldig hyggelig at du hadde et fint opphold hos oss. Vi håper du kommer å besøker oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Læs mere
5

Beste hotellet i Bodø!

9. maj 2024, Sarpsborg, Norge, Mobile16440530712

Fantastisk hotell og fantastiske mennesker som jobber her. 59 netter her og det anbefales på det sterkeste. Veldig bra frokost og veldig bra kveldsmat og god atmosfære. Hotellrommene er veldig fine o…

Fantastisk hotell og fantastiske mennesker som jobber her. 59 netter her og det anbefales på det sterkeste. Veldig bra frokost og veldig bra kveldsmat og god atmosfære. Hotellrommene er veldig fine og rene. Jeg kommer helt klart tilbake hit!
Læs mere
5

Mitt andre hjem :)

15. april 2024, , Nicolai H

Har brukt dette hotellet i jobb nå i 4 mnd og mer blir det. Når man kommer inn døra så er det alltid noen med et smil som står i resepsjonen og tar deg imot. De er behjelpelige med det du trenger og s…

Har brukt dette hotellet i jobb nå i 4 mnd og mer blir det. Når man kommer inn døra så er det alltid noen med et smil som står i resepsjonen og tar deg imot. De er behjelpelige med det du trenger og stiller opp og ordner opp om det er noe som ikke er bra. Veldig bra frokost og kveldsmat samtidig som det er variert hele uken. Anbefaler virkelig dette hotellet om man vil ha et flott hotell opphold :)

Svar fra ejer

16. april 2024

Tusen hjertelig takk for en fantasisk tilbakemelding! Det varmer vår hjerter.. Vi er så glad for at du valgte akkurat vårt hotell, og gleder oss til å se deg igjen! Du er varmt velkommen:-)

Læs mere
5

Super hotellopplevelse

29. februar 2024, Narvik, Norge, 368johanh

Vi har brukt Grand i Bodø ifm jobb i snart 4 år, som vil si at jeg har bodd der myye! Kan ikke gjøre annet enn å rose de ansatte opp i skyene. De har siden dag 1 gjort sitt ytterste for at vårt opphol…

Vi har brukt Grand i Bodø ifm jobb i snart 4 år, som vil si at jeg har bodd der myye! Kan ikke gjøre annet enn å rose de ansatte opp i skyene. De har siden dag 1 gjort sitt ytterste for at vårt opphold skal bli så bra som mulig, og de fikser og ordner den minste ting. Veldig serviceinnstilt gjeng! Aldri vært noe problemer, og er det noe man lurer på eller ønsker så fikser de det. Hotellet har rene, pene og store rom! Litt eldre standard, men alt i alt har man god plass i forhold til mange nyere hotell. Mange av rommene har en liten sofa, og/eller et par godstoler. Kjempebra frokost med alt man kan tenke seg en hotellfrokost skal inneholde. Kveldsmaten setter jeg også stor pris på og den er både smakfull og variert. Definitivt Bodøs beste hotell! Fortsett den gode jobben 👍

Svar fra ejer

3. marts 2024

Hei 368johanh, tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding! Spesiellt hyggelig at du roser våre flotte ansatte, det setter vi stor pris på. Det er virkelig fint å høre at du trives hos oss! Vi er utrolig glade for at du bruker vårt hotell i jobb, og ønser deg varmt velkommen neste gang du sjekker inn!

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.