Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norge

I Bodøs nyeste bydel ligger Quality Hotel Ramsalt lige ved jernbanestation og shoppingstrøg. Nyd udsigten over vandet fra The Social Bar & Bistro. Med inspirerende konferencefaciliteter ligger alt perfekt for at udforske by og storlået natur.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ramsalt

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

I et helt nyt, spændende område på havnepromenaden i Bodø centrum, er Quality Hotel™ Ramsalt det perfekte udgangspunkt til at udforske alt hvad Bodø og Nordnorge kan byde på. Quality Hotel™ Ramsalter et nyt og storslået hotel med nydelig søudsigt og inspirerende faciliteter. Lige i nærheden ligger jernbanestationen, shoppingmuligheder samt kultur- og servicetilbud. På hotellet finder du restaurant ved vandkanten, bar, træningslokale samt kursus- og konferencefaciliteter.

Beliggende i Ramsalt – byens nye område

Ramsalt er navnet på Bodøs nye bydel, og det ligger på havnepromenaden i centrum. Området udvikles til en ny og levende bydel med alt af faciliteter og servicetilbud. Her er du lige ved jernbanen og hurtigrutekajen, og der er kort afstand til internationale trafikforbindelser.

Middag eller drink med utrolig udsigt over havet

I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, er menuen sammensat til at tilbyde klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du er på udkig efter en lille snack eller et lækkert måltid, har vi noget for enhver smag. The Social ligger smukt placeret på kajen. Hotellet har også en bar, hvor du kan slappe af med noget godt at drikke, mens du nyder den vidunderlige udsigt over vandet.

Konferenceanlægning med stor kapacitet

Dette er stedet at tage til, hvis du vil arrangere kursus eller konference i Bodø. Hotellet har kapacitet til at tage imod op mod 700 personer til konference. Den store sal på 465 kvadratmeter har en fantastisk søudsigt, som altid giver jer noget at snakke om under mingel. Salen kan også deles ind i tre lige store lokaler på omkring 155 kvadratmeter.

I tillæg til den store sal er der ni mindre mødelokaler at vælge mellem.

Kontakt

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodø , Norge

FAQ

Find vej til hotellet

Med tog

Stig af på Bodø togstation. Fra stationen tager det omkring 5 minutter at gå til hotellet.

Fra Bodø lufthavn

Tag bussen fra lufthavnen til holdepladsen Bodø Katedral. Fra busstoppestedet tager det omkring 4 minutter at gå til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi, tlf. +47 07550.

Om Quality Hotel Ramsalt

Antal hotelværelser

250 værelser

Antal mødelokaler

10 lokal

Afstand til lufthavn

Bodø Lufthavn: 2,5 km

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.