Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Wood Hotel Bodø Bodø ,  Norge

Wood Hotel Bodø

Bodø,  Norge

Endelig er dørene åbnet til Wood Hotel Bodø med sin majestætiske beliggenhed på Rønvikfjellet. Nyd en fantastisk udsigt fra den bæredygtige træbygning med 10.000 kvadratmeter, 145 hotelværelser, 30 lejligheder, restauranter, wellness og konferencelokaler

Wood Hotel Bodø 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Wood Hotel Bodø er Nordnorges nye bæredygtige resort. Hotellet er bygget hovedsageligt i træ og med et naturligt ydre, der passer ind i omgivelserne og gør det til et behageligt blikfang i Rønvikfjellet uden for Bodø. Hotellet byder på en spektakulær udsigt over majestætiske bjerge, glitrende hav og hele Bodø by. Fokus er på at give gæsterne en følelse af at være tæt på naturen og skabe ekstraordinære kulinariske oplevelser. 145 hotelværelser, 30 lejligheder og en række spisesteder og konferencefaciliteter er klare til check-in.

Bæredygtige byggemetoder

Dedikation til det grønne skifte er noget, der skal tages alvorligt, fra konstruktion til brug, og Wood Hotel Bodø er ingen undtagelse. Byggeteknikken, hvor man så vidt muligt erstatter stål og beton med træmaterialer, reducerer CO2-fodaftrykket af byggeprocessen med op til 45 %. Hotellet vil også blive udstyret med solceller på taget, så det kan producere sin egen energi. Selv indretningen består hovedsageligt af norskproducerede møbler for at minimere CO2-fodaftrykket fra langdistanceforsendelser.

God plads og fantastiske lokaler

Med i alt 10.000 kvadratmeter fordelt på 8 etager har Wood Hotel Bodø plads til en række faciliteter og tjenester. Ud over 145 stilfuldt indrettede hotelværelser og 30 lejligheder byder hotellet også på imponerende fællesarealer med fantastisk udsigt fra alle etager og retninger. På øverste etage finder du et fitnessrum og en wellness-afdeling med sauna, tagterrasse og udendørs pool. Der er også en restaurant og bar samt fleksible konferencefaciliteter, der kan rumme alt fra store forsamlinger til små møder. Og den gamle, populære Turisthytta – som i mange år har været et udgangspunkt og trækplaster for naturturister i området – bliver indarbejdet i lobbykonceptet med caféfaciliteter og en åben atmosfære for alle.

Velkommen til Wood Hotel Bodø!

Kontakt

  • Fjellvegen 187 8011 Bodø , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi: +47 07550

Om Wood Hotel Bodø

Antal hotelværelser

177 

Antal hotellejligheder

30 

Antal konferencelokaler

5

Afstand til lufthavn

6 km, Bodø Lufthavn

Astand lokaltrafik

1 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.