Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Oscarsborg Fæstning Drøbak ,  Norge

Oscarsborg Fæstning

Drøbak,  Norge

Oscarsborg Festning er en unik destination med beliggenhed på en idyllisk ø i Drøbaksundet, 5 minutter med færge fra Drøbak. Perfekt til ferie, bryllup, konference eller et ophold fyldt med fart og spænding.

Oscarsborg Fæstning 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Festning, beliggende på en idyllisk ø i Drøbaksundet. Dette smukke og historiske sted består af to små øer, bundet sammen af en bro. Du kommer enkelt hertil med færge fra Drøbak, en lille køretur fra Oslo eller med Ruters egen færge fra Aker Brygge i sommerhalvåret.

Stedet for de vigtige beslutninger

Oscarsborg Festning omtales ikke kun som stedet for de vigtige beslutninger; det er også stedet som vil kunne inspirere dig og give dig ny kundskab. Her er det altså ikke kun storslået natur, som er i fokus. Der er mange naturstier, og man kan besøge os for kulturelle begivenheder. Du kan få glæde af flere fallerier, museum og historiske mindesmærker - ja, dette er helt enkelt en lille skattekiste for dig, som søger unikke oplevelser omgivet af fin natur. Hos Oscarsborg Festning er der noget at lave for både store og små. De mindste kan udforske havet med krabbefiskeri, og de store kanonerne på land samt mørke gange og tunneller.

Møder, konferencer og aktiviteter - indrammet i historiske omgivelser

Vil du arrangere kursus, konference eller hold een teambuilding her, er det næsten bare fantasien som sætter grænser for, hvad I kan finde på. Vi har et stort antal aktiviteter, som kan bestilles i forbindelse med arrangementer, blandt andet hotellets historiske rundvisning, RIB, tunnelkamp, og hvem på teamet løser mordmysteriet? Er det altid Christoffer i Sales, som løber med sejren i Oscarsborg Challenge?

Ønsker I en aktivitet udover det sædvanlige, er et besøg på vores skydebane en spændende oplevelse, som trækker konkurrenceinstinktet frem hos de fleste.

Uden mad og drikke..

... duer helten som bekendt ikke. Vi sætter pris på god mad, og om sommeren har vi åben à la carte i Forpleiningen. På vores terrasse kan du nyde lækre retter og forfriskende drikkevarer til solen går ned. Vi har forhåndsbestilling af frokost eller 3-retters menuen "Køkkenchefens valg" mandag til søndag. Middagen serveres i restaurant Forpleiningen, og kan opgraderes til Hovedfortet og en festmenu, hvis det ønskes.

 

9. april 1940

Oscarsborg er et af de mest centrale, og måske mest kendte, mindesmærker vi har fra 2. verdenskrig. Her sænkede den norske forsvarsmagt Blücher den 9. april, og dette blev anset som et af de få effektive træk rettet mod de tyske indtrængere. I dag har fæstningen ingen militære funktioner, men splitflaget vejrer stadig over den gamle borg.

Forsvarets museer

Der er intet mindre end 5 museer på øen. De mest kendte er Festningsmuseet og Torpedobatteriet, øvrige er Kystrtelliermuseet, Ildledningsmuseet, og Kanonparken. Festningsmuseet er åben på dagtid og er gratis for alle hele sommeren - tag telefonen med og scan QR-koden for rundvisning på egen hånd. For din egen og andres oplevelse anbefaler vi høretelefoner, airpods eller headset.

Velkommen til Oscarsborg Festning!

Kontakt

  • Oscarsborg Festning 1443 Drøbak , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Bus og tog

Ved hjælp af rutevejledningen ruter.no kan du planlægge turen til os med offentlig transport.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedlufthavn til Drøbak tager det ca. 1 time med bil. Du kan også tage Flytoget til Oslo S, og derefter bus til Drøbak fra Oslo busterminal.

Taxi

Vi anbefaler Follo Taxi, telefon +47 06485

Om Oscarsborg Festning

Antal hotelværelser

86

Konferencelokaler

10

Afstand til lufthavn

Oslo Airport Gardermoen: 64 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.