Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Velkommen til Reenskaug Hotel! Et unikt hotel med rig historie og fantastisk beliggenhed i Drøbak centrum. Hos os er alt tilrettelagt for et herligt ophold, uanset om du er her for ferie eller konference.

Reenskaug Hotel 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
The Lobby

Hos os er der meget historie i væggene. I over 140 år er ansatte og gæster kommet og gået. Gæster bliver taget godt vare på af vores "stuepiger", kokke og ansatte. Kokkene har stået ved gryderne og bordet er dækket op til fest, med dug, blanke lysestage og kander. Hos os har servitører og "servitricer" i blondeforklæder serviceret hotelgæster gennem tiderne.

I "The Lobby" serverer vi morgenmad, frokost og vi dækker op til à la carte. Vi kan tilbyde en 3-retters selskabsmenu og vores nye, fine "chambre separée" kan reserveres for op til 10 personer.

Jacobinestuen

Vi dækker hellere end gerne op til små og større arrangementer. Ønsker du et lukket selskab, kan vi tilbyde Jacobinestuen - et hyggeligt lokale med fleksible vægge med plads til 20-90 personer. Dåb, konfirmation, bryllup, begravelser, fødselsdagsfest, vennefest, nabofest, sommerfest eller julefrokost - listen er lang, og du sætter rammerne for din sammenkomst. Vi er åbne for det meste og fleksible med bordopsætning, hvor du kan vælge mellem langbord, småborde og runde borde.

Velkommen til os!

Kontakt os

Kontakt os endelig for mere information og booking på tlf. +47 64 98 92 00  eller via mail.reenskaug.hotel@festningshotellene.no.

Morgenmad

Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider under dit ophold.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.