Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger helt perfekt, midt i Florø. Du får her et lækkert hotel med en populær restaurant og bar samt moderne hotelværelser, der ligger blot 5 minutters gang fra færgeterminalen. Vi tilbyder konferencemuligheder for op til 150 personer.

Comfort Hotel® Victoria Florø 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Victoria Florø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Victoria Florø er et moderne konference- og fornøjelseshotel med i Norges vestligste by, Florø. Velkommen til et lækkert hotel, der ligger 600 meter fra færgeterminalen og tilbyder både restaurant, bar og frit tilgængeligt WiFi.

Midt i Florø

Vi synes, at du skal kunne bo lige rundt om hjørnet fra alt det spændende, der sker i byen, og derfor ligger Comfort Hotel Victoria Florø midt i byen. 100 meter fra busstationen, 600 meter fra færgelejet og 5 minutter fra Florø Lufthavn. Kort sagt, lige i midten.

Moderne design og dejlig stemning

Comfort Hotel Victoria Florøs lobby er indrettet med designermøbler og moderne farver. Her kan du tage et glas vin, arbejde eller surfe på nettet takket være vores trådløse netværk, som du kan bruge uden ekstra beregning. 

Værelse med alt, hvad du behøver

På værelset finder du et stort fladskærms-tv, frit tilgængeligt WiFi og en skøn seng. Vores værelser er Comfort Style, hvilket indebærer fantastiske værelser, moderne design og masser af god musik. Du får kort sagt det, du betaler for.

Konferencer

Comfort Hotel Victoria Florø har moderne konference- og mødelokaler til 100 personer. Det gør os til det naturlige valg til møder, konferencer og andre arrangementer i Florø.

Bolette

Velkommen til vores helt nye restaurant og bar! Her er der hyggelig stemning og uformelle omgivelser. Nye, sagsfulde retter eller à la carte i restauranten, eller drik lækre drinks og bliv underholdt i baren. Her har vi både pubquiz, live musik og andre sociale happenings.

Går lørdag aften hen og bliver lidt lang, kan du bare tage det helt roligt og sove længe. Om søndagen er der nemlig sen udcheckning, og blot du forlader værelset inden kl. 18.00, er vi glade.

Lobbyshop

Har du glemt noget? Kom ned til vores lobbyshop. Her kan du købe vin, øl og diverse drikkevarer samt salater, snacks, lettere måltider og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt og har alt, du behøver, og lidt til.

Fitnessfaciliteter

Du behøver ikke gå glip af din fitnesstræning, for vi samarbejder nemlig med et fitnesscenter tæt på hotellet. Efter et skønt bad er du fyldt med energi og klar til at gå på opdagelse i Florø. Snup en skøn frokost på Lille Marked eller en øl på Vesle Kinn, Kinn Bryggeris pub.

Kontakt

  • Markegata 43 6900 Florø , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med bus

Florø busstation

Fra Florø Lufthavn

Taxi til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Florø Taxi, ring på tlf. +47 57 74 10 15.

Om Comfort Hotel Victoria Florø

Antal hotelværelser

97 værelser, 185 senge

Antal konferencelokaler

2 lokaler, plads til 150 deltagere

Afstand til lufthavn

Florø Lufthavn: 2,4 km, ca. 5 minutter

Afstand til offentlig transport

Florø busstation: 100 meter
Færgeterminal: 600 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.