Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger helt perfekt, midt i Florø. Du får her et lækkert hotel med en populær restaurant og bar samt moderne hotelværelser, der ligger blot 5 minutters gang fra færgeterminalen. Vi tilbyder konferencemuligheder for op til 150 personer.

Comfort Hotel® Victoria Florø 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

4,7
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Victoria Florø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Florø har moderne konference- og mødelokaler til 150 personer. Det gør os til det oplagte valg til møder, konferencer og andre arrangementer i Florø.

Konference i Florø

Er du på udkig efter lækre konferencelokaler midt i Florø? Så behøver du ikke lede længere. Comfort Hotel Florøs konferencelokaler er udstyret med moderne teknik, så din konference forløber så glat som muligt. Vi hjælper dig gerne med alt fra planlægning til udførelse. Vi skræddersyr endda gerne forskellige aktiviteter og middage efter dine ønsker og behov.

Udstyr

Vores lokaler er udstyret med projektor, mikrofon, tv-skærme, god ventilation, penne og blokke samt overhead og whiteboard.

Mad og drikke

Comfort Hotel Florø tilbyder smarte dagspakker med frugt, kaffe, te og frokost. Hvis I har lyst, så sørger Restaurant og Bar Kysten for, at I også får en lækker middag. Afslut eventet eller konferencen med en drink i lobbybaren. Den er perfekt til lidt socialisering og til afslapning efter en lang dag.

Event

Skal du fejre en fødselsdag, ordne en stor bryllupsmiddag, årets julefrokost eller firmafest? Vi har lige det, du søger. Kontakt os for mere information om vores lokaler.

Kapacitet

Her får du en oversigt over vores konferencelokaler og deres max. kapacitet.

Mødelokale 1

65 personer

Mødelokale 2

45 personer

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for flere oplysninger, eller hvis du vil booke en konference. Ring på tlf. +47 57 75 25 52 eller via siv.grov@strawberry.no.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.