Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norge

Se alle hoteller i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Takket være moderne arkitektur og design samt beliggenheden midt i det centrale Fredrikstad, er Quality Hotel Fredrikstad perfekt, når man går efter vellykkede konferencer, forretningsrejser eller sociale arrangementer.

Quality Hotel™ Fredrikstad 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Fredrikstad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Fredrikstad. Har du spørgsmål om dit besøg? Vi håber, at du vil finde svarene her på siden.

Parkering

Lykkeberg Parkeringshus ligger under hotellet, og har enkel adgang direkte til hotellets lobby via elevator. Parkeringskælderen ejes af Ryen Eiendom og drives af Europark. Parkering koster 160 NOK pr. døgn. Det er ikke muligt at forhåndsreservere. Derudover ligger Apenesfjellet Parkeringshus 2 minutter til fods fra hotellet.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Strygerum

Ved elevatorerne på 3. sal finder du et strygerum med både strygejern og strygebræt. Rummet er åbent mellem kl. 07:00 - 23:00.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, som du har fri adgang til. Tilslut til netværket Strawberry guest - så behøver du ikke adgangskode.

Har du glemt noget?

Fik du ikke alt med dig, da du tog afsted? Intet problem. I receptionen har vi næsten alt det, du måske står og mangler her og nu. Det gælder bl.a. tandbørster, tandpasta, barbergrej, shampoo, balsam, bodylotion, skosværte og sysæt.

Opgradering

Hvis du ønsker at opgradere dit værelse, skal du blot kontakte vores medarbejdere i receptionen, som hellere end gerne hjælper dig.

Frisør

Hvis du får lyst til et nyt look under dit hotelophold, har frisørerne Hege Wehler og Cecilie Alvestad salon på første sal. De tilbyder alle de nyeste hårplejeprodukter, laver styling og lægger make-up, og de sælger også diverse brudepakker. Ønsker du at få oplyst priser, eller har du konkrete forespørgsler, kan du kontakte salonen direkte på tlf. +47 69 31 01 90.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Fredrikstad er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00.
Check-out: Senest kl. 11.00.

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Lobbybar

Mandag - torsdag: 17:00 - midnat
Fredag - lørdag: 15:00 - 01:00
Søndag: lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.