Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norge

Se alle hoteller i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Takket være moderne arkitektur og design samt beliggenheden midt i det centrale Fredrikstad, er Quality Hotel Fredrikstad perfekt, når man går efter vellykkede konferencer, forretningsrejser eller sociale arrangementer.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Fredrikstad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
658 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
4

Quality Hotel Fredrikstad

30. september 2019, , Niels M

Et fint hotel i Frederikstad, hvor du får god værdi for pengene. Morgenmaden kunne godt være lidt beder - Et konkret forslag kunne være frisk juice. Personligt savne jeg en låne paraply, da jeg skul…

Et fint hotel i Frederikstad, hvor du får god værdi for pengene. Morgenmaden kunne godt være lidt beder - Et konkret forslag kunne være frisk juice. Personligt savne jeg en låne paraply, da jeg skulle ud i byen i regnvejr, og ikke lige havde en med.
Læs mere
5

Et hotel med god “Quality”

16. januar 2019, Hedensted, Danmark, andersevendorffs

Quality hotel i Fredrikstad er virkelig et hotel hvor man føler sig hjemme. Fantastisk, venligt og serviceminded receptions personale og god standard på værelserne. God morgenmadsbuffet og bar med fin…

Quality hotel i Fredrikstad er virkelig et hotel hvor man føler sig hjemme. Fantastisk, venligt og serviceminded receptions personale og god standard på værelserne. God morgenmadsbuffet og bar med fine events.

Svar fra ejer

26. juli 2019

Heisann andersevendorffs, Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding ! Den setter vi stor pris på <3 Velkommen tilbake anytime !

Læs mere
3

Salgschef

18. juni 2018, København, Danmark, LarsK1652

Hotellet er centralt og ganske godt Morgenmaden er god - aftensmaden er ikke det bedste, men idet hotellet ligger centralt er der mange muligheder inden for gå afstand. Catus er et godt bud for god m…

Hotellet er centralt og ganske godt Morgenmaden er god - aftensmaden er ikke det bedste, men idet hotellet ligger centralt er der mange muligheder inden for gå afstand. Catus er et godt bud for god mad til fornuftig pris

Svar fra ejer

4. juli 2018

Hei på deg Lars K, Tusen takk for at du tar deg tid til å gjøre oss bedre! Vi er enige med deg, vår kveldsmat trengte litt kjærlighet og det har vi gitt den nå. Nå finner du en flott sommerbuffet som også smaker godt! Håper vi sees igjen !

Læs mere
5

Top beliggenhed

25. januar 2018, Eisenach, Tyskland, larsr25

Godt hotel, med central beliggenhed i forhold til byen. Manglede måske lidt oplysning omkring parkerings muligheder - kunne jeg nok selv have fundet, hvis jeg gad, så det skal ikke trække ned, alt i a…

Godt hotel, med central beliggenhed i forhold til byen. Manglede måske lidt oplysning omkring parkerings muligheder - kunne jeg nok selv have fundet, hvis jeg gad, så det skal ikke trække ned, alt i alt godt.

Svar fra ejer

16. februar 2018

Hei larsr25, Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi skal absolutt forbedre informationen om parkeingen. Hjertelig velkommen tilbake! Mvh Team Fredrikstad

Læs mere
5

Fantastisk hotel

14. december 2017, Aalborg, Danmark, Henrik Bo L

Virkelig bra hotel i fine Fredrikstad. Gode værelser, virkelig flot interiør, god restaurant og bar og virkelig venligt og kompetent personale. Det var en super bra oplevelse at være på hotellet. Jeg…

Virkelig bra hotel i fine Fredrikstad. Gode værelser, virkelig flot interiør, god restaurant og bar og virkelig venligt og kompetent personale. Det var en super bra oplevelse at være på hotellet. Jeg kommer igen.

Svar fra ejer

25. december 2017

Hei på deg henrikb670, Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! You made our day!!! Håper virkelig å se deg tilbake på nyåret. Mvh Team Fredrikstad

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.