Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik Gjøvik ,  Norge

Se alle hoteller i Gjøvik, Norge
  • Facaden på Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik
  • Lænestole i mødelokalet Kongestuen hos Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik
  • Mødebord i mødelokalet Kongestuen hos Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik

Gjøvik,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik er et prisvenligt hotel midt i Gjøvik, blot 150 meter fra Gjøvik C. Hotellet har aftensmad inkluderet hver aften.

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

5,6
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

3,5
254 anmeldelser
3,5
Værdi
3,5
Søvnkvalitet
4
Sted
4
Service
4
Renlighed
3,5
Værelser
5

Godt hotel med høj service

11. januar 2018, Børkop, John H

Et udmærket hotel med fine værelser og god service. Den inkluderede aftensmad er ganske udmærket og let varieret. Morgenmenuen er lidt begrænset, lidt større udvalg savnes. Service og venlighed er meg…

Et udmærket hotel med fine værelser og god service. Den inkluderede aftensmad er ganske udmærket og let varieret. Morgenmenuen er lidt begrænset, lidt større udvalg savnes. Service og venlighed er meget høj.

Svar fra ejer

12. januar 2018

Tusen takk for din vennlige og hyggelige tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Læs mere
3

Hotel med gode faciliteter centralt i byen

29. maj 2015, Odense, Danmark, LarsS974

Fint hotel men ældre og lidt slidt beliggende centralt. Værelset med dobbeltseng var perfekt med udsigt til byen og komfortable stole. Opdateret TV med mange programmer var godt placeret og fin gratis…

Fint hotel men ældre og lidt slidt beliggende centralt. Værelset med dobbeltseng var perfekt med udsigt til byen og komfortable stole. Opdateret TV med mange programmer var godt placeret og fin gratis Wi-Fi forbindelse på rummet. Morgenmaden var god og varieret. Gode parkeringsmuligheder og gratis indtil kl. 08. Meget venlig service.
Læs mere
3

Centralt, men lidt træt hotel

5. juni 2013, Frederiksberg, Danmark, roarkim

Jeg får sjældent en enkelt seng når jeg bestiller et single værelse, men det fik jeg på dette hotel. Ikke fordi det fejler noget, men blot noget men bør vide når man booker ind her. Værelset var fint…

Jeg får sjældent en enkelt seng når jeg bestiller et single værelse, men det fik jeg på dette hotel. Ikke fordi det fejler noget, men blot noget men bør vide når man booker ind her. Værelset var fint, lidt vel skrabet, men rent og have hvad der skulle være som minimum. En meget kedelig udsigt til bagside, hvis det er muligt, så be om et værelse til gaden.
Læs mere
3

Pænt men for koldt

13. marts 2013, Frederikshavn, SusanneT841

Hotellet er hyggeligt og rigtig nydeligt indrettet. En fantastisk receptionsområde med sofaer, tv og fri kaffe af alle slags og tit frisk frugt og nybagt kage. Meget søde ansatte og meget hjælpsomme.…

Hotellet er hyggeligt og rigtig nydeligt indrettet. En fantastisk receptionsområde med sofaer, tv og fri kaffe af alle slags og tit frisk frugt og nybagt kage. Meget søde ansatte og meget hjælpsomme. Morgenmaden indtages nedenunder i Restaurant Egon. Hyggeligt indrettet og med et rigtig dejligt morgenbord. Desværre var værelser på hotellet kolde og det trak ind. Og selv om der var bidende koldt i marts måned, var der kun sommerdyner på værelset. Det var lige koldt nok.
Læs mere
4

Flotte rom og god mat.

16. marts 2024, Borgheim, Norge, ToveElisabetN

Flotte rom, med kaffemaskin og vannkoker, 8 puter i senga og lysekrone i taket. Hyggelig betjening og god mat. Det eneste som trekker ned er at det er en del støy på natta, både med smelling av dører…

Flotte rom, med kaffemaskin og vannkoker, 8 puter i senga og lysekrone i taket. Hyggelig betjening og god mat. Det eneste som trekker ned er at det er en del støy på natta, både med smelling av dører og prat i gangene og støy fra gaten utenfor. Er også litt kaldt i matsalen.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.