Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand - din fuldendte hoteloplevelse i hjertet af Gjøvik. Hotellet har tagrestaurant, steakhouse, biograf og kulturcenter i samme bygning, og et flot og indholdsrigt spa. Vi sørger for en vellykket konference eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Nyd dejlig mad med byens bedste udsigt

Efter vi åbnede tagterassen for 4 år siden, har vi udviklet restauranten og investeret i alt fra varmepumper til hæve/sænke-tag, og vindskærme, der skaber en stille og rolig atmosfære, selv på dage med byger og vind. Udsigten er fantastisk, og man kan se mod Kapp, Tingnes og Norges største indlandsø Helgøya.

Menuen

Menuen indeholder mange gode sommerklassikere, såsom rejer og muslinger. Et populært indslag er en stor og bugnende salatbuffet, hvor alle gæster selv forsyner sig med tilbehøret. Enkelte retter har også varmt tilbehør. På taget har vi en grill, og vi griller maden efter gæsternes ønske. Nyt dette år er en træfyret pizzaovn. Dette gør pizzaen mere rustik og utroligt lækker.

God stemning

I løbet af sommeren er der forskellige arrangementer som live DJ, quiz og anden underholdning. Følg med på vores Facebookside for information om de forskellige arrangementer. Der spilles varieret musik fra anlægget, men ikke så højt så musikken overdøver de gode samtaler. 

Bordbestilling

Vi anbefaler at reservere bord, siden Pi-taket er populært blandt hotelgæster og byens befolkning. Specielt på fredage og lørdage er restauranten fyldt.

Åbningstider

Vores åbningstider:

Vi har lukket for sæsonen, men vores indendørs restaurant Strand er åben.

Velkommen!

Bestil bord online

Vi anbefaler at reservere bord, siden Pi-taket er populært blandt hotelgæster og byens befolkning. Specielt på fredage og lørdage er restauranten fyldt.

Bestil bord online

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.