Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge

I Harstads nye bydel, Kaarbøkvarteret, med tilknytning til Hurtigrutekaia, ligger Quality Hotel Harstad. Nyd udsigten over Sjøkanten fra The Social. Omringet av hav, er hotellet ideelt for konferencer, familieferier og venneweekend. Velkommen!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Harstad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi ved, at for at klare en hel dag med konferencer eller aktiviteter, er det vigtigt med en god start på dagen. Det får du med vores lækre og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En gedigen hotelmorgenmad, som selvfølgelig er inkluderet i overnatningen.

Serveringstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Parkering

Mere information om parkering kommer.

Lobbyshop

Skulle du have lyst til noget godt om dagen, aftenen eller natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, småretter, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lobbyshop ved lobbyen. Med Lobbyshop kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen hvornår som helst!

  • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Træt af kø, når du tjekker ud af hotellet? Så vil du elske vores Express check-out service! Registrér dig ved ankomsten, så vi ved, at du ønsker at gøre brug af denne service. Når du er klar til at forlade os for denne gang, efterlader du blot din nøgle i vores Express check-out-boks. Gæt hvad, vi garanterer ingen kø!

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gym

Hotellets træningslokale er udstyret med maskiner for både kondition og styrke.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst wifi. Tilslut til netværket: QualityGuest. Enklere kan det ikke blive.

Øvrige tjenester

  • Gratis Wi-Fi
  • Økologisk morgenmad
  • Fladskærms-TV
  • Konferencecenter
  • Popcornmaskine
  • Kæledyr tilladt

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.