Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte udgangspunkt for både forretninger og fornøjelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellem Tusenfryd og Oslo C, med flotte gangstier i nærheden.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Entry

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ved, hvor vigtig made er, og har derforlagt stor vægt på, at vi til enhver tid har velsmagende og spændende alternativer, hvor vi altid benytter os af sæsonens råvarer. 

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenmadsbuffet med mange økologiske og sunde valgmuligheder. Kort sagt en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen.

Frokost

Vores frokost er åben for både hotellets gæster og for gæster, der ikke overnatter. Vi serverer frokost på alle de dage, hvor konference- og kursusdeltagere har forudbestilt frokostservering. Frokosten består enten af en lækker to-retters menu eller en stor og velsmagende frokostbuffet (alt afhængigt af, hvor mange gæster der har forudbestilt).

Vores anerkendte frokostbuffet er fristende og indholdsrig, med varme kød- og fiskeretter, lækre salater og et stort udvalg af kolde retter. Ønsker du at komme forbi til frokost, så tag telefonen og tjek hvad der er "dagens lunsj" (tlf +47 66 99 78 00).

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Frokost

Mandag - Søndag: kun bookinger

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.