Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i centrum af Kongsberg. Hotellet har en relax-afdeling, en egen restaurant og en sky bar på øverste etage. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

I april 2022 åbnede Clarion Collection® Hotel Kongsberg med 121 værelser i Sølvparken, midt i centrum af Kongsberg. Bygningen kan skilte med bar og restaurant, kaldet 1624, på øverste etage med udgang til tagterrassen. Dette er Kongsbergs nye naturlige samlingspunkt for både lokale og gæster langvejs fra, som vil nyde en herlig aften med hyggelig, intim stemning og fantastisk udsigt.

Hotellet

Det helt nye hotel skal også være førstevalget for kvalitetsbevidste gæster, med sine luftige hotelværelser og moderne konferencelokaler med alt af udstyr. Hos Clarion Collection® Hotel Kongsberg har vi fokus på at give vores gæster et behageligt ophold, hvor du aldrig mangler noget.

En dignende morgenmad, opfriskende fika, og en let aftensmad er altid inkluderet - og vil du bruge hele dagen på værelser, så har vi godt med plads til både frokost- og middagsservering i restauranten. De resterende timer kan du nyde i wellnesscenteret, hvor du kan slappe af med en række behandlinger. Og er du af den sporty type, finder du vores træningscenter på 10. etage - vi tilbyder joggingturen med den absolut bedste udsigt!

Aktiviteter i nærområdet

Kongsberg er en af Norges hurtigst voksende byer, og ligger kun en times køretur fra Oslo. Her kan du tage en historisk dukkert ind i historien mellem 1000 år gamle bygninger hos Lågdalsmuseet, eller gå endnu dybere, langt ind i fjeldet på jagt efter sølv i Kongsbergs historiske sølvminer. Byen har også meget at tilbyde i dagens ånd, blandt andet herlige naturoplevelser og alpinklare skibakker.

Vi glæder os til at ønske dig velkommen til Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Kontakt

  • Sildetomta 2 3612 Kongsberg , Norge

Find vej til hotellet

Tog

Tog til Kongsberg stasjon.

Fra Sandefjord lufthavn, Torp

Flybuss fra Torp til Kongsberg stasjon.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Tog til Kongsberg stasjon.

Om Clarion Collection Hotel Kongsberg

Antal hotelværelser

121 værelser

Antal konferencelokaler

3 stk

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.