Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Fæstningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norge

Fæstningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norge

Festningen Hotel & Resort er centralt placeret i Kongsvinger, indenfor fæstningsmurene i Øvrebyen. Hotellet med historisk betydning har mødelokaler, restaurant og værelser til overnatning - et unikt hotel for unikke oplevelser.

Fæstningen Hotel & Resort 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Compact enkeltværelse Maks. 1 person

Læs mere map
Alle vores værelser er individuelt indrettet i historisk, kongelig stil med et strejf af modernitet. I vores Compact enkeltværelser finder du originale tapeter og detaljer fra opførelsesåret. Værelset er udstyret med en komfortabel enkeltseng fra Jensen, skrivebord, siddeområde, garderobe, smart-TV, minibar, strygejern og -bræt og Nespresso-kaffemaskine. Badeværelset er moderne med hårtørrer og produkter fra L'Occitane.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere map
Alle vores værelser er individuelt indrettet i historisk, kongelig stil med et let strejf af det moderne. Nogle ting går dog igen på alle værelser. Vores standard dobbeltværelser har altid en komfortabel dobbeltseng med indbygget klædeskab og natbord, skrivebord, siddeområde, smart-TV, strygebræt og strygejern, minibar og Nespresso-kaffemaskine. Badeværelset er moderne og har hårtørrer og produkter fra L'Occitane.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 4 personer

Læs mere map
Alle vores værelser er individuelt indrettet i historisk, kongelig stil med et strejf af modernitet. Deluxe værelserne er større og tilbyder høj standard og en smuk udsigt. Her finder du originale tapeter og detaljer fra opførelsesåret. Værelset er udstyret med en stor Jensen-dobbeltseng, skrivebord, siddeområde, smart-TV, minibar, strygejern og -bræt og Nespresso-kaffemaskine. Badeværelset er moderne med hårtørrer og produkter fra L'Occitane. Hvis I er flere end 2 personer, der skal dele værelset, reder vi sovesofaen op.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
 • Sovesofa til to personer
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 4 personer

Læs mere map
Vores suiter er rummelige og har en pragtfuld udsigt over Glomma og Finnskogen. Ligesom de øvrige værelser er stilen historisk og kongelig med et strejf af modernitet. Værelset er udstyret med en dobbeltseng (180x210 cm) fra Jensen med hovedgærde i egetræ, skrivebord, siddeområde, smart-TV, strygejern med bræt, minibar, sikkerhedsboks og Nespresso-kaffemaskine. Det moderne badeværelse har hårtørrer og produkter fra L'Occitane. Denne suite er ideel til dig, der ønsker lidt ekstra luksus under opholdet.
 • Rygning ikke tilladt
 • Junior suite
 • Morgenmad er inkluderet
 • Sovesofa til to personer
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.