Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et hotel med lidt ekstra, midt i Kristiansand. Bygningens traditionelle arkitektur er kombineret med moderne kunst og internationalt design.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vores fokus ligger på de lokale råvarer og økologiske alternativer, både til morgenmad, frokost og middag. Velkommen til vores restaurant og bar.

Morgenmad

For nogle er hotellets morgenmad et højdepunkt, andre har travlt og vil have den overstået hurtigst muligt. Hos os kan begge dele lade sig gøre. Vi tilbyder en lækker morgenmadsbuffet med et stort udvalg af varme og kolde retter, bl.a. nybagt brød fra det traditionsrige Dampbageriet, som ligger lige over for hotellet. Vil du have ekstra luksus, serverer vi også gerne morgenmad på dit hotelværelse.

Frokost

Til frokost serveres klassiske og sæsonsmarte retter.  

Club Clarion

Nyd et glas vin eller en klassisk cocktail i vores bar, Club Clarion. Her spiller den gode musik og gode stemning. Om lørdagen spiller en DJ op til fest fra kl. 22.00.

Palmeoliefri mad

Clarion Hotel Ernst er et palmeoliefrit hotel. Det betyder, at vi har udelukket palmeolie i vores menuer. Palmeolie er en af de mest usunde vegetabilske olier, og produktionen af palmeolie er med til at ødelægge verdens regnskove, hvilket truer dyreverden og dermed også klimaet. Clarion Hotel Norden er den første hotelkæde, der helt udelukker brug af palmeolie i tilberedningen af diverse menuer.

Bestil bord

Velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf +47 38 12 86 00 eller via cl.ernst@strawberry.no.

Frokost

Frokost kan bookes til grupper mindst én dag i forvejen. Frokosttid er mellem 11:00 og 14:30. Vi serverer dagens ret og dessert eller buffet. I sommersæonen har vi frokostophold frem til 15. august.

Lobbybaren

Mandag - lørdag: 17:00 - 24:00
Søndag: Lukket

Køkkenet lukker kl. 22.00.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.