Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hoteller i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et hotel med lidt ekstra, midt i Kristiansand. Bygningens traditionelle arkitektur er kombineret med moderne kunst og internationalt design.

Clarion Hotel® Ernst 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,5
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Ernst. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, du finder svarene her på siden. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Parkering

I nærheden af hotellet ligger der flere parkeringshuse, hvor du kan parkere. Vi har også et begrænset antal indendørs parkeringspladser. Disse kan reserveres. Prisen er 290 NOK/døgn.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer. Har du ikke medbragt din computer eller smartphone? Du finder et antal iMacs på hotellet. Du kan bruge disse uden ekstra beregning.

VIP-treatment

Vil du overraske en, du holder af, med frugt, vin og chokolade? Blomster på værelset? Mulighederne er mange. Kontakt os, så arrangerer vi alle detaljer.

Opgradering

Har vi ledige pladser, har du mulighed for at få en opgradering af dit værelse. Kontakt vores reception, når du ankommer, og så hjælper vi dig gerne med de forskellige muligheder. Du kan tage et kig på vores værelsestyper her. Gå ikke glip af vores luksuriøse suiter.

Har du glemt noget?

I receptionen sælger vi toiletartikler og andet småt og godt. Desuden kan du købe vores populære Clarion-puder, så du kan tage hotelfølelsen med hjem.

Hva sker der på hotellet og i Kristiansand?

Du er vel ikke gået glip af vores kalender? Tjek, hvad der sker under dit ophold her på hotellet og i byen. Bare spørg os. Vi deler gerne vores bedste tips. 

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Ernst er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15:00
Check-out: Senest kl. 11:00

Forudbestil

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information, eller hvis du ønsker at booke. Ring på tlf. +47 38 12 86 00 eller via cl.ernst@strawberry.no.

Frokost

Frokost kan bookes til grupper mindst én dag i forvejen. Frokosttid er mellem 11:00 og 14:30. Vi serverer dagens ret og dessert eller buffet. I sommersæonen har vi frokostophold frem til 15. august.

Middag

Serveres i Lobbybaren
Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Lukket

Lobbybaren

Mandag - lørdag: 17:00 - 24:00
Søndag: Lukket

Køkkenet lukker kl. 22.00.

Fitness & Spa

Mandag - søndag: 06:00 - 23:00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 10:30
Lørdag. søndag og helligdage: 07:30 - 11:00

 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.