Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

Se alle hoteller i Kristiansand, Norge
  • Seng med pude, lampe, lænestol i Standard dobbeltværelse hos Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og anderledes hotel med en supercentral beliggenhed midt i Kristiansand, kun 200 meter fra stationen. Her bor du på et skønt værelse, et døgnåbent fitnessrum og moderne konferencelokaler.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Kristiansand

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand. Her kommer lidt nyttige oplysninger til dig, som overvejer at bo hos os.

Parkering i parkeringshus

Comfort Hotel Kristiansand har gode parkeringsmuligheder. Læs mere om parkering her.

Vi anbefaler parkering i Lillemarkens Parkeringshus, som ligger lige over for hovedindgangen og er det mest prisvenlige valg. Du finder også Vestre Torv P-hus, med indkørsel fra Henrik Wergelandsgate, som har direkte indgang til hotellet på øverste etage.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret din bagage både før og efter dit besøg, uden ekstra omkostninger. Vi hjælper dig gerne i receptionen.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22:00 dagen inden)

Handikaptilgjengelighet

Vi har handicapvenlige værelser med en dobbeltseng. Kontakt venligst hotellet, hvis du ønsker at booke denne værelsestype.

Frit tilgængeligt WiFi

At være koblet på nettet 24/7 er en selvfølge, synes vi på Comfort. Derfor tilbyder vi dig fri adgang til vores trådløse internet på hele hotellet. Hvis du er medlem kan du logge dig på med dit medlemsnummer. Alternativt kan du få en adgangskode i Barception.

Tidlig check-in og sen check-out

Du kan foretage dit check-in tidligere end de ordinære åbningstider for blot 100 NOK, hvis dit værelse vel at mærke er klar. Vil du gerne udnytte vores service sen check-out? Du kan beholde værelset helt frem til kl. 14.00 for 100 NOK eller frem til kl. 16.00 for 200 NOK.

Sen check-out om søndagen

Vi kan godt lide at dovne den om søndagen. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 på søndage, uden ekstra omkostninger. Læs mere om sen check-out her.

Tidlig morgenmad

Vi tilbyder morgenmad fra kl. 05.00 hver dag. Morgenmaden er uden varme retter, men ellers får du alt, hvad du har brug for tidligt på morgenen, så din dag får den optimale start.

Lobbyshop med alt det nødvendige

I lobbyshoppen kan du købe ”good-to-have”-produkter som shampoo, balsam, småretter, yoghurt, drikkevarer, snacks, alt sammen til gode priser. Læs mere om vores lobbyshop her.

Opgradering

Opgradering til den næste værelseskategori koster fra 100 NOK, alt afhængigt af værelsestypen og kapaciteten. Kontakt Barception.

Isterninger

Vi har en isterningemaskine i køkkenet og laver meget gerne isterninger til dig. Spørg i Barception.

Strygerum

Vores strygerum finder du på 4. etage, HW-fløjen. Vi har også et strygejern, som du kan låne. Det giver dig mulighed for selv at stryge dit tøj på værelset.

Indstilling af værelsestemperatur

Der vil være mulighed for at indstille temperaturen på værelset, alt efter hvilken hotelfløj du bor på. I fløjen mod Skippergaten kan du selv justere temperaturen med +/- 2 grader, derudover kan du kontakte os i receptionen for at få vejledning herom.

Udskrivning

Har du noget, som du skal have udskrevet? Intet problem. Send det i en e-mail til co.kristiansand@strawberry.no, så udskriver vi det gerne for dig. Giv besked, hvis du ønsker udskrift i farver. Er der tale om et større antal sider, kan det indebære, at vi tager nogle få kroner i betaling for opgaven. I det tilfælde aftaler vi det med dig på forhånd.

Pretty damn good music

Kan du lide den musik, vi spiller? Comfort har sin egen spilleliste på Spotify, som du finder her: http://bit.ly/thecomforthotelssound.

Rygning

Rygning er kun tilladt udendørs ved hovedindgangen til receptionen og ved indgangen til bilparkeringen. Vi beder dig om at tage hensyn til andre, når du ryger udenfor. Strawberry er en 100 % røgfri hotelkæde, og det er derfor ikke tilladt at ryge på værelser eller andre steder indenfor. Røgning indenfor medfører en bøde på 1500 NOK.

Kontakt os gerne på co.kristiansand@strawberry.no, hvis du mangler svar på noget.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Kristiansand er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +47 38 07 94 00 eller via co.kristiansand@strawberry.no

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.30 - 11.00

Early Bird, alle dage: Fra kl. 05.00

Lobbyshop

Mandag - Søndag: 24/7

Fitnessfaciliteter

Mandag - Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.