Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norge

Se alle hoteller i Kristiansund, Norge

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Vi byder dig velkommen til Quality Hotel Grand, lyse konferencelokaler og kort afstand til byen, gør dette hotel til et naturlig valg, når du skal holde konference i Kristiansund eller bare slappe af en weekend.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Quality Hotel Grand Kristiansund! Undrer du dig over noget i forbindelse med dit besøg? Vi håber, at du kan finde svarene her på siden, og ellers er du mere end velkommen til at kontakte os.

Parkering

Quality Hotel Grand kan tilbyde en udendørsparkering, som ligger mellem vores forskellige bygninger. Prisen er 85 NOK i døgnet, og du betaler i parkeringsautomaten eller i receptionen. Pladserne foran hotellet er offentlige, og du kan se information om tider og priser på parkeringsautomaten.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Grand Kristiansund er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bagageopbevaring

Vi tilbyder et ulåst bagageopbevaringsrum til opbevaring af kufferter før og efter opholdet. Værdigenstande kan opbevares i receptionen ved forespørgsel.

Til og fra lufthavnen

Hotellet ligger 7 km fra Kristiansund Kvernberget Lufthavn, og normalt tager turen med bil eller taxi ca. 15 minutter. Du kan også tage bussen til lufthavnen, bare spørg i receptionen, og så guider vi dig frem til den nærmeste holdeplads. Forudbestil gerne dit taxi til lufthavnen på tlf. +47 71 67 22 22. Bestiller du via mobiltelefon, får du en SMS med bookingbekræftelsen.

Vaskeservice

Vi tilbyder vaskeservice. Efterlad dit tøj i receptionen senest kl. 10.00, og så får du dit rene tøj tilbage allerede kl. 17.00 samme dag. Prislisten finder du på hotelværelset.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Hent en adgangskode i receptionen eller log ind med dit Strawberry-nummer.

Kaffe og te

Vores kaffebord med kaffe, te, kakao og vand (med og uden kulsyre) står altid fremme og kan frit afbenyttes af alle gæster. Frem til kl. 20.00 mandag til fredag kan du også få softice i buffeten.

Gæstecomputere

Rejser du uden en computer, har vi sørget for to gæstecomputere i lobbyen, som du hellere end gerne må låne, når du har brug for det.

Opgradering

Vil du have et besøg, der er noget helt særligt? Vi hjælper dig gerne med at opgradere til et andet værelse, hvis pladsen tillader det. Kontakt os for mere information.

Kontakt os

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os på tlf. +47 71 57 13 00 eller via q.kristiansund@strawberry.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00 

Morgenmad

Mandag: 06.00 - 10.00
Tirsdag: 06.00 - 10.00
Onsdag: 06.00 - 10.00
Torsdag: 06.00 - 10.00
Fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.