Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Se alle hoteller i Langesund, Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger yderst i Langesunds smukke skærgård. Med badeland og konferencelokaler passer hotellet for både familier og forretningsrejsende. Vi byder dig hjerteligt velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,0
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Skjærgården

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

3,5
694 anmeldelser
3,5
Værdi
4
Søvnkvalitet
4
Sted
4
Service
4
Renlighed
4
Værelser
5

Unikt

12. november 2019, Mariager, Danmark, pworsoe

Det var et unikt besøg. 2 dage - alt var fremragende. Nostalgiske områder og så hjem på dette fantastiske sted. Mad og personale helt i top. Samtidigt er Langesund en fantastisk destignation. Har det…

Det var et unikt besøg. 2 dage - alt var fremragende. Nostalgiske områder og så hjem på dette fantastiske sted. Mad og personale helt i top. Samtidigt er Langesund en fantastisk destignation. Har det hele og er ikke overrendt.

Svar fra ejer

13. november 2019

Hei pworsoe :) Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Den setter vi stor pris på og tar med oss videre :) Veldig hyggelig å høre at du hadde et fint opphold hos oss og i Langesund. Ønsker deg en kjempe fin dag og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning :)

Læs mere
4

Bad og udsigt

20. maj 2019, Kristiansand, Norge, kirstenbonnenr

Et udmærket hotel med gode værelser. Ligger med en utrolig flot udsigt. Så den gode morgenmad nydes. Badepark integreret. Fint at starte dagen med en svømmetur. Uden for sæsonen kan man have det for s…

Et udmærket hotel med gode værelser. Ligger med en utrolig flot udsigt. Så den gode morgenmad nydes. Badepark integreret. Fint at starte dagen med en svømmetur. Uden for sæsonen kan man have det for sig selv.

Svar fra ejer

17. juni 2019

Kjære Kirstenbonnenr, Takk for at du ga oss din tilbakemelding. Jeg ønsker deg en nydelig dag og velkommen tilbake :-) Med vennlig hilsen Mari Hegnastykket Resepsjonssjef

Læs mere
5

Afslappende

14. december 2017, Stavanger, Norge, gladmad

Dejligt værelse med god seng, rolige omgivelser, venlig og imødekommende betjening. Ligger utroligt smukt. Prøvede desværre ikke badeland, men det fedt ud - bonus at det er gratis for hotellets gæste…

Dejligt værelse med god seng, rolige omgivelser, venlig og imødekommende betjening. Ligger utroligt smukt. Prøvede desværre ikke badeland, men det fedt ud - bonus at det er gratis for hotellets gæster.

Svar fra ejer

17. december 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Læs mere
4

God beliggenhed og god restaurant

8. september 2016, Næstved, Danmark, Søren L

Skulle tilbringe 2 nætter her på forretningsrejse. Der er gode vandre muligheder og Langesund er en flot og hyggelig by. Restauranten er rigtig god. Hotellet er af ældre dato men velholdt. Badelandet…

Skulle tilbringe 2 nætter her på forretningsrejse. Der er gode vandre muligheder og Langesund er en flot og hyggelig by. Restauranten er rigtig god. Hotellet er af ældre dato men velholdt. Badelandet er fint til både børn og barnlige sjæle. Men egentlig svømmemulighed er der ikke. Badeland og Sportscenteret tæt ved kan bruges frit under ophold på hotellet. Der er ikke minibar på værelserne og ikke umiddelbart roomservice
Læs mere
5

Smuk udsigt, gode faciliteter

29. juni 2015, Hadsten, Danmark, 50betinaj

Det ligger med smuk smuk udsigt, hvor der er fred til fordybelse og samtidlig leg til børnene. Ligger perfekt kort fra Hirtshals-Langesund færgen. Byen er meget meget lille men der skal køres ganske…

Det ligger med smuk smuk udsigt, hvor der er fred til fordybelse og samtidlig leg til børnene. Ligger perfekt kort fra Hirtshals-Langesund færgen. Byen er meget meget lille men der skal køres ganske kort til fint shoppingcenter.

Svar fra ejer

1. juli 2015

Kjære 50betinaj, Tusen takk for besøket hos oss og for at dere har skrevet en så fin anmeldelse på hotellet. Jeg er glad dere trivdes. Og, FjordLine har vært et fantastisk tilskudd for Langesund. Vi håper vi ser flere fra nabolandet hos oss i sommer og fremover. Ønsker dere en god sommer og velkommen tilbake til oss! Vennlig hilsen Caroline Laurhammer, direktør ved Quality Hotel & Resort Skjærgården

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.