Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norge

I centrum genåbner Quality Hotel Larvik med nye hotelværelser og konferencecenter. Hotellet ligger lige ved siden af bryggene i indre havn med smuk udsigt over fjorden. Passer godt for de store og små møder. Velkommen!

Quality Hotel™ Grand Larvik 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
3,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

3,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Grand Larvik

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Grand Larvik lægger ikke bare et stort fokus på konferencer. Vi prioriterer også kategorien mad og drikke vældigt højt.

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenbuffet med mange gode, sunde og økologiske muligheder. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen.

Grand Bistro

I Grand Bistro får du serveret god mad med et kreativt twist. Smagfulde retter, hvor sæson og råvarer er i fokus. Vi er stolte af vores køkken. Gode ​​gæsteoplevelser, med mad og drikke i fokus. Bestil bord her.

Velkommen til en legende og mindeværdig madoplevelse.

Bryggerestaurant om sommeren

Velkommen til vores populære bryggerestaurant Pakkhuset! Friske rejer, fin à la carte-menu, byens bedste burger og italiensk pizza bagt i en træfyret stenovn. Pakkhuset er åbent hver dag fra midt i maj til midt i august.

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.