Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

 Fitness

Bøeseter Bad & Gym ligger på hotellets nederste etage. Her er der poolområde og fitnesscenter. I fitnesscentret står der en række maskiner til styrke- og konditionering. Du kan også prøve holdtræning (kontakt hotellet for at få flere oplysninger om holdtræning). Vores 16 meter høje klatrevæg støder op til fitnesscentret og tilbyder varierende sværhedsgrader.

Poolområde

Poolområdet har en 16 meter lang swimmingpool. Der er også en jacuzzi, almindelig sauna og infrarød sauna samt forskellige brusere. Poolområdet er åbent fra morgen til sen aften, og det kan benyttes af hotellets gæster mod en afgift. Børn skal ledsages af og være under opsyn af voksne.

Børneaktiviteter

Ved siden af Bøeseter Bad & Gym ligger vores børneaktivitetsrum. Her er der en lille klatrevæg med beskyttelse nedenunder til de små ”hårde bananer”, der har lyst til en udfordring. I aktivitetsrummet finder man også spil, film og gode forudsætninger for at lege de forskellige lege. I løbet af sommerferien og andre skoleferier laver vi også vores kursus- og konferenceafdeling om til et børneområde med masser af aktiviteter.

Kontakt

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.
E-mail: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Priser

Kontakt hotellet

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.