Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,1
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På hotellet finder du barer, alle med forskellige hensigter og placeringer. Til fælles har de god stemning, hyggelige og dygtige mennesker bag disken, samt noget lækkert at tilbyde.

Lobbybaren

Som navnet antyder, ligger lobbybaren i lobbyen. Her kan du synke ned i en lædersofa ved pejsen eller i en lænestol med udsigt gennem de store vinduer. Lobbybaren er i en vis forstand hotellets hjerte, der forbinder de forskellige dele. Her serveres der både varme og kolde drikke samt snacks og lette måltider til dem, der ønsker dette. Ved særlige lejligheder har vi også en barpianist.

Spabaren

Inde i vores spaafdeling finder du Spa Bar, som holder åbent i weekenden. Her kan du hente et glas bobler til at tage med i en varm udendørs jacuzzi en kølig vinteraften i selskab med gode venner og med udsigt over Gaustatoppen.

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider i hotellets barer, tlf. +47 32 14 82 00.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail: booking@norefjellskiogspa.no eller på tlf. +47 32 14 82 00.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.