Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,1
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Norefjell Ski & Spa er et spændende ski- og spahotel i det smukke bjerglandskab omkring 1,5 times kørsel fra Oslo og Gardermoen. Her er der rig mulighed for rekreation samt et stort spaområde, så du kan koble fra i de unikke omgivelser. Oplev den varierende natur i et miljø, der sætter fokus på sundhed og trivsel.

Konferencer

Vores konferenceafdeling består af 14 mødelokaler, hvoraf det største kan rumme op til 400 personer. Til de større arrangementer samarbejder vi med Bøseter Kongresshall, hvor der er plads til op mod 650 personer. Et møde hos os er ikke bare et møde, men også en oplevelse.

Spa og wellness

Vores spaområde er godt for både krop og sjæl. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, der er inspireret af den rene, nordiske natur. Du kan også besøge vores spafaciliteter, fodbad, forskellige saunaer og boblebade. Der er ligeledes en udendørs spa og varme udendørs jacuzzier, hvor du kan nyde noget lækkert i glasset og udsigten over bjergene.

Aktiviteter for alle

I Norefjell er der en række aktiviteter at vælge imellem hele året rundt. Hotellet ligger på skiløjperne, så du kan spænde skiene med det samme, du kommer uden for døren, og stå på ski hele vejen tilbage til hotellet, når du er færdig på pisterne. Når du kommer tilbage, kan du slå dig ned og blive varmet igennem med en kop kakao eller en god middag. Vi har også en 16 meter høj indendørs klatrevæg lige inden for hovedindgangen (hvis du altså tør at tage udfordringen), spa, swimmingpool og fitnesscenter.

Restaurant Fjellet

I restaurant Fjellet får du hotellets måske bedste udsigt. Vores køkken anvender sunde og friske ingredienser, der både giver en kulinarisk oplevelse og energi til næste dag. Afslut dagen på toppen af hotellet, omgivet af store vinduer og et naturligt lysindfald, der skaber rammerne for dit måltid.

Bar

Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen, eller når du ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen.

Natur og dyreliv

Hotellets visuelle identitet har hentet detaljer fra Norefjells natur og dyreliv - motiver, som går igen og findes overalt på hotellet. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Prisbelønnet hotel

Hotellet blev kåret til Norway's Leading Spa Resort 2010, 2011, 2015, 2016, 2017, 208, 2019, 2020 og 2012 samt Norway's Leading Resort i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2012 av World Travel Awards, og vandt også prisen "Merket for god design" i 2010. Hotellet blev også kåret til Norway's Best Ski Hotel 2014. 2015 og 2016 af World Ski Awards og Country winner 2016 og 2017: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards. Hotellet har også vundet 2 priser i Haute Grandeur 2016.

Kontakt

  • Bøseter 3543 Norefjell , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Egen skibus fra Oslo i weekender og ferieperioder i skisæsonen.

Taxa fra Noresund

Vi anbefaler Krødsherad Taxi, ring på tlf. +47 93 45 52 52, eller Taxi Noresund, tlf.
+47 90 10 18 51 (fast pris: 400 NOK)

Om Norefjell Ski & Spa

Antal hotelværelser

244 værelser (121 dobbeltværelser og 123 suiter)

Antal lejligheder i det omkringliggende område

161

Antal senge

1900 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 2 timer i bil

Afstand til Oslo

Omkring halvanden time i bil.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.