Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alle hoteller i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,9
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Parkering

Vi har 405 parkeringspladser i vores parkeringskælder under hotellet. Her får du fri parkering som gæst. Det er også muligt at køre op til hovedindgangen for på- og afstigning samt for lettere at kunne bære bagagen ind og ud.

Kontantfrit hotel

Norefjell Ski & Spa er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

WiFi

Overalt på hotellet er der fri adgang til trådløst internet. 

Morgenmad

Vi serverer en velsmagende og sund morgenmad hver morgen. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af brød, pålæg, varme retter, yoghurt, frugt, grøntsager, juice og kaffe.

Bagageopbevaring

Vores bagageopbevaring ligger på fjerde sal ved siden af receptionen. Tal med vores receptionister, hvis du ønsker at benytte rummet.

Sen check-out

Hvis du ønsker at beholde værelset lidt længere, kan dette arrangeres mod et ekstra gebyr. Sen check-out frem til kl. 14.00 koster 200 NOK, mens sen check-out frem til kl. 17.00 koster 500 NOK. Snak med os i receptionen, og så hjælper vi dig. Du er velkommen til at fortsætte med at bruge vores faciliteter, selv efter check-out.

Skibutik og skivoksning

I vinterperioden kan du opbevare dine ski i vores skibutik og gøre brug af vores skivoksningsafdeling. Disse ligger på første sal, og nøglen til voksnings-afdelingen er tilgængelig i receptionen.

Lyst til at spendere lidt ekstra?

Et hotelophold skal være lidt lækrere end det, du normalt har derhjemme. Hos os kan du derfor nyde nogle dages luksus og måske forkæle dig selv med noget ekstra. Overraskelse med en flaske bobler, frugt og chokolade? Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med de forskellige alternativer. Kontakt hotellet før dit besøg.

Lejligheder med selvhusholdning

I vores ferieby neden for hotellet kan du leje din egen lejlighed. Vi har lejligheder på 35 m2 (fire sengepladser) og 70 m2 (tre soveværelser, et med en dobbeltseng og to med køjesenge). Her bor du som på en rigtig norsk hyttetur med fuldt udstyret køkken, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.De to sidstnævnte gælder kun de største lejligheder. Sengetøjspakker kan købes som tillæg. Kontakt hotellet for detaljer og booking.

Glemte sager

Glemt tøj (undertøj er undtaget) gemmes i tre måneder. Har du glemt noget, bedes du kontakte hotellet.

Strygejern og strygebræt

Der er strygejern og strygebræt på alle værelser.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 16.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.