Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2022 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Snør vandrestøvlerne og udforsk bjergene eller smut i din badedragt og hop i vandet.

Fjeldvandring

Norefjell Ski & Spa er omgivet af smuk natur med stier, der passer både til motionisten og den mere erfarne bjergvandrer. Der er afmærkede stier i området, og du kan altid spørge efter et kort i receptionen. Du skal blot vælge, om du vil gå langt eller kort - og så er det ellers afsted!

Svømning og leg

Vi har vores egen lille sø neden for hotellets hytter, der er ideel til svømning, leg eller en kanotur på vandet. Der er også mulighed for at spille beachvolley.

Indendørs aktiviteter

Inde i lobbyen er der en 16 meter høj klatrevæg for dem, der har lyst til en rigtig udfordring. Til børnene er der en buldrevæg, og i skoleferierne omdanner vi dele af vores kursus- og konferenceafdeling til et børneområde med masser af aktiviteter.

Det omkringliggende område

Blot en kort køretur fra Norefjell findes der flere historiske og kulturelle seværdigheder, som er et besøg værd. Villa Fridheim fra 1892 er et af landets bedst bevarede huse i schweizerstil. Villaen ligger som et slot med sit 30 meter høje tårn lige ved Krøder Fjord. I 1980 blev villaen restaureret og er nu et eventyrmuseum.

Krøderbanen

I løbet af sommeren kan du køre med på Krøderbanen i et veterantog med damplokomotiv og gamle teaktræsvogne, som kører på det 26 kilometer lange museums-jernbanespor mellem Vikersund og Krøderen. Temadage og andre begivenheder arrangeres i løbet af sommersæsonen.

Kontakt og information

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

E-mail: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.