Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Norefjell er Norges eldorado for vinteraktiviteter på højfjeldene, kun 1halvanden time fra Oslo. Her finder du mange aktiviteter for store og små, på ski eller til fods.

Dit valg

Det bedste ved at besøge Norefjell om vinteren er, at du selv kan bestemme præcis, hvad du har lyst til at lave. Måske bliver det en tur på skiløjperne eller en tur på langrendsski. Både sommer og vinter er bjergene omkring hotellet også fantastiske at opleve til fods. Du kan også vælge at tilbringe din tid indendørs eller udendørs i en varm jacuzzi.

Norefjell Skisenter

Du kan spænde skiene fast lige uden for hotellets dør og begive dig ud på stier og pister. Norefjell Skisenter har i alt 30 pister med varierende sværhedsgrader og 14 lifter. I Fun-parkerne er der hop og rails for begyndere såvel som professionelle. I vores skiudlejning kan du lejealpinudstyr, købe skitøj og bestille skiskole.

Langrend og vandreture

På Norefjell er der et stort netværk af langrendsløjper, og hver og én er farvekodet med en farve på kortet. I alt er der over 200 km stier til rådighed. En af vores foretrukne ruter er den til Høgevarde, hvor du konstant får en fantastisk udsigt. I Høgevarde har Norges Turistförening en lille hytte, der er åben de fleste weekender og helligdage i den norske kalender. Spørg os, hvis du ønsker flere tips til din bjergtur!

Kontakt og information

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

E-mail: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.