Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alle hoteller i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2023 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,3
af 10
Vurdering for Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1276 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4
Renlighed
4
Værelser
5

Skiferie med hytte

2. marts 2024, , runeaaby

Et lækkert sted med nye og hyggelige hytter som ligger lige ud til pisterne. Perfekt til børnefamilier, hvor der også er adgang til pool og wellness som fremstår rent og pænt. Jeg vil klart anbefale…

Et lækkert sted med nye og hyggelige hytter som ligger lige ud til pisterne. Perfekt til børnefamilier, hvor der også er adgang til pool og wellness som fremstår rent og pænt. Jeg vil klart anbefale stedet til andre børnefamilier

Svar fra ejer

3. marts 2024

Hei Rune! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Godt og høre at dere hadde ett fint opphold med alt vi har å tilby. Ønsker deg en fortastt fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake! mvh Team Norefjell

Læs mere
3

FAMILIE SKIFERIE MARTS 2023

12. marts 2023, Århus, Danmark, nielsenditte

Vi (børn på 6 år og 8 år, far og mor) har været på en uges skiferie, for 2. år i træk ved Norefjell ski og spa. Skiguiderne skal have KÆMPE ros igen i år - dygtige, imødekommende og behagelige med b…

Vi (børn på 6 år og 8 år, far og mor) har været på en uges skiferie, for 2. år i træk ved Norefjell ski og spa. Skiguiderne skal have KÆMPE ros igen i år - dygtige, imødekommende og behagelige med børn! Og vi er kun blevet mødt med sparring og hjælp før og under vores ophold. Vi har begge år, boet i en af hytterne og det fungerer virkelig godt - dog er rengøring og generel vedligeholdelse af hytterne meget dalende - vi fik hytten 2 timer senere end lovet og der var spindelvæv i lofterne, beskidt ovn, en opvaskemaskine der var proppet til renden og ikke havde vasket servicen ren, en håndbruser som var flækket (så vandet stod op i loftet - dette fik de dog udbedret da vi gjorde opmærksom på det), 4-5 lyskilder som var sprunget osv. Vi spiste på MATBAREN en aften og servicen var sublim! Det kan klart anbefales. Norefjell ski og spa’s app fungerer desværre ikke - hvilket var ærgerligt - ellers en nem vej at se de fine aktiviteter hotellet og ski-skolen tilbyder. Indedørs pool/bassin ved spaafdelingen var enormt skuffende. Rustne loftet, der manglede noget af loftet i det ene omklædningsrum, fugtskader/bobler i væggene i omklædningsrummet og desværre meget lav standard. Det var ikke hotellet værdigt. Pisteområdet er super fint og udfordrende til en familie, hvor børnene skal lære og udfodres på ski - der er fin “infrastruktur” i form af lifter, til at komme fint rundt på alle niveauer. Man skal væbne sig med tålmodighed, når man skal leje ski - det kunne klart optimeres, så rækkefølgen af udlevering, gav mening. Parkering af bil, er inde i bjerget (under hotellet) og det er også et KÆMPE plus at bilen kan holde dér under hele opholdet og bilerne ikke kører rundt mell. hytterne. Generelt er hytternes placering, måden hotellet er bygget op, fantastisk - skinner solen, kan man komme rundt udenfor, men er der meget koldt og stærk vind kan man komme fra parkeringskælderen og rundt til alle indendørs faciliteter.

Svar fra ejer

13. marts 2023

Hei Ditte og takk for dine gode tilbakemeldinger. Hyggelig å lese at dere har hatt et hyggelig opphold på Norefjell. Vi skal ta tak i de tingene du nevner. Dessverre er hotellet bygget akkurat noen få år (2009) før LED belysning ble vanlig - så i løpet av året i år skal vi bytte ca 5.000 lyspunkter på hotellet / leilighetene. Så mye kommer til å skje i løpet av det neste året. Håper vi kan ønske dere velkommen tilbake også neste vinter.

Læs mere
5

Min varmeste anbefaling

3. marts 2023, , 13kamillaa

Fik en ekstraordinær god oplevelse hos Norefjell Ski og Spa Hotel. Et ophold var booket og betalt for 6 måneder siden, opholdet var fra dags dato men min ven mente at de første skulle afsted i næste u…

Fik en ekstraordinær god oplevelse hos Norefjell Ski og Spa Hotel. Et ophold var booket og betalt for 6 måneder siden, opholdet var fra dags dato men min ven mente at de første skulle afsted i næste uge. I al panik ringede jeg til hotellet og kom i snak med Jimmi. Han lyttede da jeg forklarede om situationen, han var forstående og meget behagelig at snakke med. Jimmi var løsningsorienteret og fik hurtigt ombooket opholdet. Tusind tak til Jimmi for en fantastisk hjælp ud over det vanlige. Norefjell Ski og Spa Hotel har min varmeste anbefaling.

Svar fra ejer

7. marts 2023

Dear Kamilla Thanks a million for taking your time to put your experience to words here on Tripadvisor. We will definitely make sure Jimmy gets the appreciation. Welcome back to Norefjell. Sjur Aalvik General Manager

Læs mere
5

et ophold ud over det sædvanlige.

29. oktober 2022, Århus, Danmark, Erik N

Havde booket ophold som en pakke sammen med færge (Colorline) Vi havde et ophold med halvpension. Det har på alle måder været et godt ophold. Maden var super alle dage og suiten (lejlighed med køkken,…

Havde booket ophold som en pakke sammen med færge (Colorline) Vi havde et ophold med halvpension. Det har på alle måder været et godt ophold. Maden var super alle dage og suiten (lejlighed med køkken, værelse og bad) var et dejligt sted at opholde sig. Vi kunne spise frokost der og nyde opholdsstuen som også var en del af lejligheden. Området var fyldt med muligheder for vandreture og til alle sværhedsgrader. Selve hotellet var det mulighed for gratis adgang til swimmingpool og mulighed for Spa afdeling (mod betaling) med udsigt til fjeldene. Vil klart anbefale et ophold på Norefjell ski og spa.

Svar fra ejer

3. november 2022

Hei Erik og takk for en svært hyggelig review etter ditt opphold. Så hyggelig at dere likte dere på Norefjell Ski & Spa og at turen med Color Line fungerte så bra. Vi har et tett samarbeid med Color Line og det er absolutt den enkleste måten å reise på fra Danmark og nedover kontinentet. Hjertelig velkommen tilbake til oss på Norefjell - sommer og vinter!

Læs mere
1

Lever ikke op til forventningerne

2. august 2022, , 872rikkef

Vi havde set frem til et dejligt ophold, men vores lejlighed lugtede indelukket, af fugt og skimmelsvamp. Under opholdet flyttede vi lejlighed af andre årsager, den lugtede ikke. Den nye lejligheden…

Vi havde set frem til et dejligt ophold, men vores lejlighed lugtede indelukket, af fugt og skimmelsvamp. Under opholdet flyttede vi lejlighed af andre årsager, den lugtede ikke. Den nye lejligheden var i stueplan og manglede gardiner i køkkenet så der var intet privatliv og alle kunne kigge ind. Lejligheden lever ikke op til vores forventninger til et 4 stjernet spa Hotel.

Svar fra ejer

9. august 2022

Hei Rikke og takk for tilbakemelding Vi beklager at oppholdet ikke ble som ønsket. Håper at du har mulighet for å kontakte oss slik at vi kan få informasjon om hvilken leilighet dette gjelder - slik at vi kan få sett på dette. Vi er ikke kjent med at det er muggproblem, så dette vil vi gjerne vite mer om. (resepsjon2@norefjellskiogspa.no) Velkommen tilbake!

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.