Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hvis du elsker moderne designhoteller med historie, er du kommet til det helt rigtige sted. Comfort Hotel Grand Central ligger i den ældste del af Oslos centralstation, Østbanehallen.

En unik blanding af fortid og nutid

Vores lækre hotelværelser og lounges er en historie i sig selv. Comfort Hotel Grand Centrals moderne og rockchic indretning af arkitekterne Lars Helling og Ajas Mellbye samt kunstskabninger af Ariel McMillion skaber en heftig kontrast mod stationshuset fra 1854. Visse af vores hotelværelser er inspirerede af kompakte studiolejligheder i Williamsburg i NY, andre er k-mærkede og har deres helt egne historier at fortælle. “Industrial shabby chic”, kalder hotellets indretningsdesigner Lars Helling stilen. Vi synes, den er rigtig lækker.

1854

Men, tilbage til dengang og 1854. Luk øjnene og forestil dig det livlige folkeliv på togstationen midt i 1800-tallet. Tog, der tuffer ud fra stationen, mennesker, der siger farvel til deres nære og kære, børn, der griner og hænger ud af togvinduerne i en spændt forventning samt højtalerstemmen, der fortæller om næste afgang. Åbn øjnene igen og voilà, velkommen til nutiden.

2012

Trods det at hotellet er bygget i 2012, kan de historiske vingeslag stadig fornemmes i bygningen. Norges første jernbanespor begyndte i Østbanehallen og gik til Eidsvoll. På samme plads finder du nu restaurant Bella Bambina, hvor køkkenmesteren Ole Johnny Eikfjord styrer begivenhederne med myndig hånd. Gå ikke glip af et besøg på restauranten, når du bor hos os på Comfort Grand Central.

Bo i kongens egen suite

Vidste du for resten, at du kan checke ind i det, der engang var den norske konges ventesal på centralen? Denne suite har vi skabt i et tæt samarbejde med Riksantikvariet. Kongeværelset udgjorde også pladsen for artisten Alexandra Joner, da hun indspillede en af hendes musikvideoer. Dette er en af vores mest populære værelser, men vi har også andre lækre suiter. Vi garanterer, at du finder dit helt eget favoritværelse.

De står bag indretningen

Arkitekter - Lars Helling og Ajas Mellby 
Kunstskabninger - Ariel McMillion / Cecilie & Giles

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.