Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åbnet i marts 2016, på hovedgaden i Oslo. Her finder du en helt ny restaurant, bar og selvsagt en lobby, hvor du kan arbejde, sige hej til bekendte eller nyde en kop kaffe eller farverige drinks.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Karl Johan

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

En rigtig opkvikker til morgenmaden skal indeholde visse ting. Disse ting kan vi tilbyde dig, og lidt til. Vi serverer en god og sund morgenbuffet og lægger særligt vægt på de økologiske muligheder. Vi skærer ned på rødt kød og sikrer, at det, vi serverer, er godt for både dig og miljøet.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag, fridage og helligdage: 07.00 - 11.00

Sommertid 20/6 - 20/8:

Alle dage: 07.00 - 11.00 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lobby shop

Vores butik i lobbyen holder åbent døgnet rundt. Her sælger vi alt fra snacks til drikkevarer.

Åbningstider:

Mandag - søndag: Døgnet rundt!

Fitnessfaciliteter

Altid fri adgang, altid åbent. Her finder du løbebånd, romaskine, spinningcykler og vægte. Du skal blot huske træningstøjet!

Åbningstider:

Mandag - søndag: Døgnet rundt

Lazy Sunday

Vi elsker at slappe af om søndagen. Derfor lader vi dig blive på værelset indtil kl. 18.00 hver søndag, og du betaler naturligvis ikke ekstra for denne service.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket "choice guest", og så er du inde! Enkelt og godt. Ikke bare det, du kan også låne et wifi-modem i receptionen, som du kan tage med dig, så længe du bor hos os.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.