Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Central Station midt i Oslos pulserende centrum er klar til at vise dig et både nytænkende og effektivt hotelkoncept, som dækker alle dine basale behov. Resten finder du ude i byens hjerte, der banker lige uden for hotellobbyen.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Midt i det pulserende Oslo ligger Comfort Hotel Xpress Central Station, der ligger blot 15 meter fra Jernbanetorget. Du bor på et nytænkende og effektivt hotel, som opfylder alle dine basale behov.

Ja, nye hoteller åbner hele tiden - men ingen som dette

På Comfort Hotel Xpress møder de italienske forretningsfolk de finske backpackere i lobbyen. Hvad har de mon til fælles? De ønsker at opleve det bedste af det bedste i Oslo og er derfor endt på vores Comfort Hotel, der er et fremragende udgangspunkt. Tjek her for at se, hvad Oslo har at tilbyde.

Lobby

Nøgleordet er en vaskeægte chill-out stemning, hvor der altid er god tid. Her finder du ikke hr. og fru Jensen, vi er på fornavn og elsker at tage en snak med dig. Besøg butikken i lobbyen og få styr på de ting, du måske glemte at få med i kufferten. Vi holder åbent døgnet rundt, og det er også her, at du finder vores lækre morgenmadsudvalg.

Udforsk Oslo

Når du bor midt i Oslo, er der kort vej til alt. På vores hotel bor du midt i smørhullet og har derfor exceptionelt mange muligheder. Hovedgaden Karl Johan ligger bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet, men i og med at du bor i hovedstaden, har du alt, hvad du kunne tænke dig inden for rækkevidde. Vi guider dig gerne i den rigtige retning.

Restauranter

Et ord: Mange. Til dit held har vi medarbejdere, der kender byens restauranter ud og ind, og vi hjælper dig meget gerne med at finde det helt rigtige alternativ, uanset om du er til fastfood eller gourmetmad. Vi kender både de billige og dyre alternativer! Oslo skuffer dig ikke, og da slet ikke, når det kommer til restauranter.

No fuzz

Dette er et hotel med smarte løsninger for dig, der ikke vil bruge penge på unødvendige ting. Det betyder, at du slipper for dyre services som roomservice og minibar på værelset. Til gengæld finder du masser af snacks, mad og drikkevarer til fornuftige priser i vores Barception, som har åbent hele døgnet. Vi gør også vores bedste for at påvirke miljøet så lidt som muligt, noget du vil bemærke, når du bor her. Vi har afstået fra at have en hotelrestaurant, og skifter ikke dine håndklæder og dit sengetøj hver dag.

Smarte og kompakte værelser

Vi tilbyder 196 smarte og kompakte hotelværelser i skønne farver og med moderne møbler. Du får altid et rent og friskt værelse, når du overnatter hos os. Men for at være et endnu mere overkommeligt hotelalternativ i Oslo, bliver værelserne ikke gjort rent for dig hver dag. Hvis du overnatter i en længere periode, gør vi rent og vasker værelset hver fjerde dag. Vi kommer gerne og ordner lidt for dig i mellemtiden, men mod et mindre gebyr. Kom, så fortæller vi dig mere om hvorfor og hvordan!

Vi byder dig velkommen på Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo, det perfekte valg til den moderne og prisbevidste rejsende!

Kontakt

  • Fred Olsens gate 11 0152 Oslo , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro, bus og sporvogn

Oslo Centralstation/Jernbanetorget

Fra Oslo Lufthavn, Gardermoen

Tag lufthavnseksprestoget til Oslo Centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi. Ring på tlf. +47 023 23 eller download app’en Taxifix ved at sende taxifix til tlf. +47 023 23.

Om Comfort Hotel Xpress Central Station

Antal hotelværelser

196 værelser

Afstand til lufthavn

Olso Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

Jernbanetorget, busstop: 30 meter
Jernbanetorget, metro: 50 meter

Lufthavnseksprestoget afgår fra Oslo Centralstation hver 10. minut.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.