Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Central Station midt i Oslos pulserende centrum er klar til at vise dig et både nytænkende og effektivt hotelkoncept, som dækker alle dine basale behov. Resten finder du ude i byens hjerte, der banker lige uden for hotellobbyen.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Central Station

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Comfort Xpress Central Station. Her får du nyttige oplysninger vedr. dit ophold.

Xpress morgenmad

Hos Comfort Hotel Xpress Central Station er der ingen sædvanlig morgenmadsservering. I stedet sælger vi forskellige varianter af morgenmadsposer i lobbyen, eller tipser dig om gode steder, hvor du kan få en lækker søndagsmorgenmad - uanset ugedag.

Selvbetjening ved check-in

Du kan foretage check-in online eller via din telefon. Du kan dog også udnytte vores check-in-terminaler på hotellet, når du ankommer. En smart ting er, at du kan bruge din telefon som værelsesnøgle, hvis du ikke vil bøvle med de traditionelle nøgler.

Rengøring og nye håndklæder

Vi tænker på din tegnebog og på miljøet. Under dit ophold gøres værelset rent hver fjerde dag, hvor vi også bytter håndklæderne. Vil du have en ekstra rengøring, kan vi løse det mod en afgift på 100 DKK pr. gang, og har I brug for nye håndklæder, så løser personalet også det for 30 DKK pr. sæt.

Parkering

Du kan parkere tæt på hotellet for et mindre gebyr.

Frit tilgængeligt WiFi

Du får fri adgang til vores trådløse internet, når du bor på vores hotel.

Lobbyshop

Vi synes bestemt, at du skal kigge forbi vores butik i lobbyen. Her kan du få lækker mad, når sulten melder sig. Vi sælger alt fra morgenmadsprodukter til salater og snacks samt masser af nice to have-produkter, når du er på farten.

Sen check-out/tidlig check-in

Havde du en rigtig festlig lørdag aften? Det har vi taget højde for, og vi tilbyder altid sen check-out om søndagen. Du har værelset frem til kl. 18.00, kvit og frit, blot vi får besked på forhånd. Tidlig check-in og sen check-out er også en mulighed de andre dage, hvis blot vi har ledige værelser. Bemærk, at du her skal betale et ekstra gebyr.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Lobbyshop

Mandag - Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.